Cum poti desface un sutien?

Cum poti desface un sutien?

Cand vine vorba de momentele intime, cei mai multi dintre barbati sunt pusi in dificultate de desfacerea sutienului purtat de persoana iubita.

Sutienele care se desfac prin apasarea unui buton sau care se desfac odata cu receptarea unui zgomot puternic (cum ar fi o bataie de palme) au fost inventate, dar nu au fost puse in vanzare inca.

Pana vor deveni populare aceste sutiene salvatoare, va trebui sa stii, totusi, cum sa desfaci un sutien clasic.

Cum poti desface cu usurinta acest inamic numarul unu al barbatilor de pretutindeni (dar prieten cel mai bun al milioane de femei) vei afla imediat.

1

Unde e localizat si cum arata mecanismul de desfacere? In centrul bretelei late din spatele sutienului, la mijlocul distantei dintre cele doua scapule (undeva in zona coloanei vertebrale) se gaseste o mica incheietoare metalica. Ea poate fi simpla (cu un singur carlig de prindere) sau dubla (cu doua mici carlige).

Odata desfacuta incheietoarea, breteaua cea lata se va desparti in doua bretele, la capatul uneia aflandu-se carligul de prindere, iar la capatul celeilalte aflandu-se o mica "potcoava" metalica, de care sa se prinda acesta.

2

Cum poti desface sutienul cu usurinta? Localizeaza mai intai incheietoarea. Poti masca aceasta cautare prin mangaierea spatelui iubitei, pana simti o zona mica, metalica, putin iesita in afara.

- Pune-ti mainile de o parte si alta a incheietorii, prinzand breteaua intre degetul mare si aratator al fiecarei maini.

- Trage usor bretelele una spre alta (partea dreapta trage-o spre stanga, partea stanga trage-o spre dreapta) pana in momentul in care carligul iese din incheietoare.

- Odata iesit carligul, ridica o bretea deasupra celeilalte (ca sa nu se prinda la loc cand le dai drumul), apoi da-le drumul.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe femei nu isi pot imagina viata de zi cu zi fara celebrul sutien. Poate vei fi...
Sutienele sunt piese esentiale in vestimentatia oricarei femei. Purtate, spalate si pastrate in conditii improprii, sutienele pot...
Sutienul a devenit enervant de incomod? Consideri ca nu te avantajeaza deloc? Atunci, nu trebuie sa il...