Cum poti seduce o nativa a zodiei Berbec?

Cum poti seduce o nativa a zodiei Berbec?

Berbecul este primul semn din zodiac, fiind considerat unul dominant. Nativele acestei zodii sunt competitive, directe si mereu in cautare de noutati.

Iata cum puteti seduce o nativa a zodiei Berbec:

1

Nu va lasati descurajati de masculinitatea nativelor acestei zodii. Berbecul este o zodie masculina, indiferent de gen, asadar femeile Berbec pot avea diferite tendinte masculine, cum ar fi franchetea, energia debordanta si un temperament instabil, care sunt contracarate, insa de trasaturile feminine.

2

Acceptati faptul ca femeile Berbec se afla intr-o continua competitie cu partenerul, asadar angrenati-va in acest joc.

3

Fiti activi. Acest lucru este absolut necesar daca va aflati intr-o relatie cu o nativa a acestei zodii, deoarece Berbecii sunt extrem de activi, preferand activitatile in aer liber, ce implica miscare.

4

Invatati sa faceti fata laturii impulsive a femeilor Berbec, deoarece nativele acestei zodii actioneaza, deseori, fara sa se gandeasca la consecinte. Asadar nu va fie frica sa va angajati intr-un conflict cu partenera si sa-i tineti piept, deoarece va aprecia acest lucru.

5

Nu va aratati timiditatea, chiar daca aceasta va defineste personalitatea. Berbecii nu inteleg oamenii timizi, deoarece ei sunt extrovertiti si comunica usor cu cei din jur. Daca aveti o relatie cu o nativa a acestei zodii nu va aratati timiditatea de la inceput si lasati-o sa descopere treptat aceasta caracteristica a voastra, deoarece cu timpul o va intelege si o va accepta.

Etichete: zodie, berbec, femei berbec

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Descopera cateva metode prin care sa flirtezi cu un nativ din zodia Berbec! Asigurati-va ca persoana...
Somnul este esential pentru sanatatea organismului uman. In genere, specialistii spun ca e nevoie de o odihna...
Nativele zodiei Leu sunt puternice, entuziaste, deschise, amuzante, romantice, pasionale si poetice, fiind prietene si iubite extraordinare. ...