Cum sa te odihnesti in functie de zodie

Cum sa te odihnesti in functie de zodie

Somnul este esential pentru sanatatea organismului uman. In genere, specialistii spun ca e nevoie de o odihna de 7-8 ore pe noapte. Din punctul de vedere al astrologiei, fiecare semn are un numar prestabilit de ore de somn. Sa vedem despre ce este vorba.

Berbec. Pentru aceasta zodie de foc sunt suficiente 6-7 ore de somn pe noapte. E un nativ plin de energie, asa ca nu e un capat de tara daca nu-si face somnul de dupa-amiaza.

Taur. Aces semn de pamant este recunoscut pentru munca asidua pe care o depune. Din cauza asta, nici cu somnul nu se omoara. In jur de 5 ore, doarme in fiecare noapte.

Gemeni. Vorbim de un semn de aer, ce are nevoie de aproximativ 12 ore de somn pe zi. Este o zodie creativa, iar acest tipar il soarbe de energie.

Rac. Acest nativ de apa, este reucnoscut pentru grija pe care le-o poarta celor din jur. E o persoana care isi consuma energia pe multudinea de emotii traite, asa ca are nevoie deun un somn de 10 ore fara intreruperi.

Leu. Semn de foc, mandru si un calator curios. Ii place sa exploreze si sa caute informatii. Astfel, consumul de energie este garantat, iar somnul trebuie sa fie pe masura: in jur de 8 ore pe noapte.

Fecioara. Este un semn de pamant. Ii place sa organizeze totul. Cu toate astea, are nevoie doar de 6 ore de somn pe noapte.

Balanta. Semn de aer, ganditor si iubitor de oameni. Balanta este persoana de care are nevoie toata lumea. Avand in vedere ca le ofera din energia sa altora pe parcursul zilei, are nevoie de cel putin 10 ore de somn pe noapte.

Scorpion. Acesta este un semn de apa si are nevoie de 10-12 ore de somn neintrerupt in fiecare noapte. Traieste motii intense si are nevoie de somn pentru recuperare.

Sagetator. Vorbim despre un semn de foc ce are nevoie de 6 -7 ore de somn in fiecare noapte. Consuma multa energie pe parcursul zilei, dar nu atat de mult incat sa aiba nevoie de mai multa odihna.

Capricorn. Acesta este un semn de pamant si are nevoie de circa 8 ore de somn in fiecare noapte. Nu vorbim despre un nativ care sa se oboseasca prea tare.

Varsator. Semn de aer, care doarme doar 6 ore pe noapte si nu se simte obosit. Este o zodie interactiva si sociabila.

Pesti. Acest nativ are nevoie de aproximativ 6 ore de somn, daca sunt in stare buna si 10 ore , daca starea lor nu e chiar cea mai buna. Pestii sunt intelepti, intelegatori si tind sa aiba emotii puternice, iar odihna lor depinde de asta.

Etichete: somn, odihna, zodie, somn zodiac

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Oamenii de stiinta au aflat aproape totul despre comportamentul uman. Inclusiv, despre cel din timpul somnului. Mai...
Somnul in timpul zilei ajuta la incarcarea bateriilor, sporind puterea de concentrare si imbunatatind memoria. Iata cum...
Te trezesti brusc noaptea din cauza unor zgomote neobisnuite? Daca da, nu e cazul sa te panichezi....