Ponturi de socializare la petreceri

Ponturi de socializare la petreceri

Multe persoane sunt timide cand vine vorba de contactul cu cei din jur si intampina dificultati de comunicare, din cauza faptului ca nu vor sa-i intrerupa sau sa-i deranjeze pe ceilalti.

Iata cateva ponturi de socializare la petreceri:

Fiti deschisi. Nu va incrucisati bratele, deoarece acest lucru transmite un mesaj de respingere celor care doresc sa va abordeze. Zambiti si fiti deschisi spre conversatie.

Plimbati-va printre invitati si vorbiti cu noii sositi. Rugati pe cineva sa va faca cunostinta cu ei sau prezentati-va singuri.

Simtiti-va bine si lasati sa se vada acest lucru. Daca vedeti pe cineva care nu cunoaste pe nimeni la petrecere, chemati acea persoana sa se alature grupului vostru.

Faceti-i persoanei nou venite in grup un rezumat al conversatiei anterioare. Evitati subiectele ce tin de munca si politica si vorbiti despre sporturi, muzica, evenimente cotidiene, etc. Vorbiti despre nimicuri si distrati-va.  

Mergeti la petreceri cu prietenii, ca sa evitati plictiseala si ca sa va simtiti bine.

Nu in ultimul rand, nu uitati sa adoptati mereu o atitudine pozitiva.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prietenia este o relatie afectiva dupa care orice om tanjeste. Fara prieteni am fi mai saraci. Dar...
Vrei sa afli daca o persoana intrata recent in viata ta te place sau nu? Ai putea...
Prietenii sunt foarte importanti pentru orice om. Fara acestia, singuratatea, depresia, anxietatea se pot instala rapid in...