Prieteni

Lista articolelor despre prieteni pe AflaCum.ro

Articole despre prieteni

Citeste cele mai noi articole despre prieteni publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre prieteni, pe AflaCum.ro!

Intr-o societate in care oamenii se vaita ca altii iau decizii pentru ei, e important sa stii ce e manipularea si cum poti s-o eviti. Din pacate, in mod cotidian suntem inconjurati de persoane care incearca sa ne manipuleze. Unii oameni o fac perfect constient si reprezinta un pericol major, altii inconstient(prieteni, familie) din dorinta de-asi pune amprenta in vietile persoanelor dragi.

Prin natura noastra, manipulam si suntem manipulati. Important e sa nu o facem cu un scop ascuns, care sa produca rau persoanelor din jurul nostru.

Exista cateva reguli(sfaturi) care te vor ajuta, cu siguranta, sa identifici manipularea si sa o eviti, pe cat posibil.

Messenger permite contactarea pe loc a prietenilor de pe Facebook, precum si a altor utilizatori Messenger, care nu folosesc Facebook.

Exista mai multe metode prin care puteti adauga prieteni si contacte in Facebook Messenger, dupa cum urmeaza:

1. Adaugarea contactelor din telefon
Deschideti tab-ul People din aplicatia Messenger. Cand va sincronizati in lista de contacte a telefonului, Messenger verifica daca contactele au conturi de Messenger, precum si daca contactele noi adaugate folosesc Messenger.
Atingeti \\\"Sync Contacts.\\\" Daca aveti un telefon cu iOS, atingeti mai intai \\\"Find Phone Contacts\\\".
Permiteti aplicatiei Messenger sa va acceseze contactele.
Vizualizati contactele adaugate in timpul procesului de sincronizare, atingand \\\"View\\\".

Exista mai multe tipuri de prietenii, unele benefice, iar altele de-a dreptul toxice. Iata 5 motive sa stati departe de un prieten toxic:

1. Acest tip de persoana nu va accepta asa cum sunteti. Prietenii adevarati sunt aceia care va accepta atat calitatile, cat si defectele, nu incearca niciodata sa va schimbe si va sunt alaturi la bine si la greu. Un prieten toxic este opusul unui prieten adevarat.

2. Nu va simtiti bine in compania persoanei respective. Acesta este un semn ca nu mai trebuie sa fiti prieteni cu ea. Un prieten toxic este sarcastic, rautacios, isi descurajeaza prietenii si ii influenteaza negativ, asadar este indicat sa pastrati distanta fata de o astfel de persoana.

Despartirile nu sunt usoare si poate fi destul de stanjenitor sa dati ochii cu fosta sau fostul.

Iata cum trebuie sa va comportati dupa o despartire:

Fiti voi insiva si nu disimulati fericirea, incercati sa va simtiti bine si sa nu pareti disperati.

Vrei sa ai mai multi prieteni si sa pari interesant dar nu stii sa te remarci?

Iata trei metode prin care poti starni interesul celor din jur:

Reguli cu privire la conversatie

Multe persoane sunt timide cand vine vorba de contactul cu cei din jur si intampina dificultati de comunicare, din cauza faptului ca nu vor sa-i intrerupa sau sa-i deranjeze pe ceilalti.

Iata cateva ponturi de socializare la petreceri:

Fiti deschisi. Nu va incrucisati bratele, deoarece acest lucru transmite un mesaj de respingere celor care doresc sa va abordeze. Zambiti si fiti deschisi spre conversatie.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa