Barbatii pastreaza secrete de dragul relatiei! Vezi care sunt acestea

Barbatii pastreaza secrete de dragul relatiei! Vezi care sunt acestea

Nu doar femeile sunt secretoase in relatie, cum eronat cred unii, ci si barbatii. Nu vorbim despre secretele negative(inselatorie, bani ascunsi), ci de taine care nu se spun pentru binele relatiei.

Cand barbatii iubesc dar mint, in acelasi timp, inseamna ca nu vor sa raneasca sentimentele partenerelor. Vorbim despre minciuna prin omisiune. Iata o lista cu astfel de comportamente masculine in relatiile de cuplu:

1. Dorinta de a fi singur. Orice barbat va dori sa aiba momentele sale de intimitate, de comunicare cu sine. Nu iti va spune niciodata asta, din motive lesne de inteles, dar se va bucura daca, din cand in cand, alegi sa iesi cu prietenele. De altfel, o relatie sanatoasa are nevoie si de timp petrecut separat!

2. Tentatia pentru o alta femeie. Orice barbat va mai trage cu ochiul si la alte femei. E in firea individului care, subconstient, vrea sa perpetueze specia. De altfel si fetele se uita, in mare secret, la barbati frumosi si atragatori, altii decat cei pe care ii iubesc.

3. Subiectele cu greutate. Barbatii sunt fericiti atunci cand aduci in discutie un subiect important. Barbatii vor respecta intotdeauna femeile care le starnesc interesul printr-o comunicare smart.. Daca reusesti sa vorbesti despre politica, sport, masini, vei creste rapid in ochii partenerului tau.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Romanticii incurabili scriu adesea mesaje care nu numai ca trezesc sentimente placute, ci, chiar provoaca zambete si...
Relatiile sunt foarte importante pentru evolutia noastra socio-umana. Daca esti iubit/a si oferi iubire, viata ta va...
Familia si prietenii sunt concepte esentiale, intr-o societate in care totul se misca foarte rapid, sacadat, stresant....