Secrete barbati

Lista articolelor despre secrete barbati pe AflaCum.ro

Articole despre secrete barbati

Citeste cele mai noi articole despre secrete barbati publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre secrete barbati, pe AflaCum.ro!

Ce stim despre barbati? Vor sari intotdeauna in ajutorul unei persoane aflate in primejdie. Iubesc fotbalul si sportul, in general. Multi sunt foarte chipesi cu barba. Sunt curajosi. Cam acestea sunt constantele despre barbati, daca le intrebam pe femei. Ce cred, insa, barbatii despre propriile persoane? Raspundem in cele ce urmeaza.

6 secrete despre barbati. Le stim de la ei:

Apreciaza sustinerea. Barbatii au nevoie de sprijin emotional la fel de mult ca femeile. Este un aspect important pentru oricine, oriunde. Ritmul agitat al vietii cotidiene si stresul emotional nu fac nicio diferenta intre sexe.

Nu doar femeile sunt secretoase in relatie, cum eronat cred unii, ci si barbatii. Nu vorbim despre secretele negative(inselatorie, bani ascunsi), ci de taine care nu se spun pentru binele relatiei.

Cand barbatii iubesc dar mint, in acelasi timp, inseamna ca nu vor sa raneasca sentimentele partenerelor. Vorbim despre minciuna prin omisiune. Iata o lista cu astfel de comportamente masculine in relatiile de cuplu:

1. Dorinta de a fi singur. Orice barbat va dori sa aiba momentele sale de intimitate, de comunicare cu sine. Nu iti va spune niciodata asta, din motive lesne de inteles, dar se va bucura daca, din cand in cand, alegi sa iesi cu prietenele. De altfel, o relatie sanatoasa are nevoie si de timp petrecut separat!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.