Cum sa ai coregasm - orgasm in sala de fitness fara sa faci sex

Cum sa ai coregasm - orgasm in sala de fitness fara sa faci sex

Omenirea a mai descoperit un tip de orgasm. Este vorba despre coregasm sau orgasmul obtinut fara contact sexual in sala de fitness. Daca sunteti sceptici cu privire la existenta acestuia, e bine sa cititi articolul urmator.

Nu e deloc o farsa sau o gluma proasta! Femeile pot avea coregasm! Orgasmul acesta poate fi obtinut in sala de fitness, fara a face sex. Denumirea a fost data de Debby Herbenick, cercetatoare si profesor de educatie sexuala la Institutul Kinsey, Universitatea Indiana.

Herbenick a studiat fenomenul in cadrul unei cercetari. Au fost analizate 370 femei cu varste cuprinse intre 19 si 63 ani. Concluzia? Peste jumatate dintre participante au avut orgasm la sala de fitness de cel putin 10 ori.

Citeste si: 3 metode prin care poti modifica menstruatia

Cercetatoarea a gasit si declansatorii acestui orgasm. Anumite exercitii favorizeaza coregasmul. Exercitiile abdominale ( in 51.4% dintre cazuri), ridicarea de greutati (26.5%), Yoga (20%), mersul pe bicicleta (15.8%), alergarea (13.2%) si mersul normal (9.6%).

Si daca tot aveti dubii, cititi si explicatia, una cat se poate de logica: in timpul miscarii fizice corpul elibereaza endorfine, substante chimice denumite si moleculele fericirii care sunt secretate cu precadere in timpul actului sexual, dar si atunci cand o persoana desfasoara o activitate care-i face placere. Astfel, endorfinele conduc, implicit, la aparitia coregasmului.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe femei, in special cele tinere, se simt adesea nesigure in relatiile lor de dragoste. Ei bine,...
Ce stim despre barbati? Sunt simpli, grijulii, chipesi, fara sa se ingrijeasca neaparat excesiv, microbisti, in mare...
Creierul uman ne face, uneori, sa ne comportam irational, sa credem in teorii neargumentate si chiar ne...