Cum sa ai o relatie perfecta. Barbatul sa fie mai mare decat femeia cu...

Cum sa ai o relatie perfecta. Barbatul sa fie mai mare decat femeia cu...

Intalnirile pot fi complicate si confuze pentru multi oameni. Se pare, insa, ca multe dintre femei au realizat exact ce isi doresc. Maturitatea, stabilitatea emotionala si intelepciunea sunt printre cele mai importante lucruri pe care femeile le cauta la barbati. Tocmai de aceea cele mai multe aleg parteneri mai in varsta; mai in varsta, in general, cu 6 ani. De ce? Vedeti in cele ce urmeaza.

Astazi va impartasim un studiu destul de ciudat, am spune, care releva faptul ca cele mai multe femei cred ca partenerul perfect este cu 6 ani mai in varsta decat ele!

Am auzit si auzim frecvent ca multe femei prefera sa se intalneasca cu barbati mai in varsta. Dar care sa fie motivele acestor alegeri? Unii oameni ar putea explica aceste relatii prin stereotipuri negative de genul sapatul dupa aur, adica intrarea unei femei intr-o relatie cu un barbat simtitor mai in varsta doar pentru bani si bunastare materiala. Se pare, insa, ca nu este motivul de baza. Cel putin asta transmit multe femei de pe Reddit:

- Stabilitate. Maturitate. intelepciune - WhEnPaInLoVeS

- Cred ca e ideea asta conform careia experienta de viata ii face mai rezistenti emotional, mai stabili si mai simpli in ceea ce isi doresc - BLESS_YER_HEART

- Pur si simplu pentru ca sunt mai maturi. Ei (nu toti) te trateaza cu respect, comunica, te asculta, impartasesc cu tine si au avut mult mai multa experienta in viata - Joaziez

- Ei tind sa fie mai maturi, mai informati si stiu ce isi doresc de la viata. De asemenea, de cele mai multe ori cauta o relatie serioasa, ceea ce imi doresc si eu - KitKatCarKat

- Este frumos sa te intalnesti cu oameni mai asezati, care stiu ce isi doresc pentru viitorul lor mai clar. De obicei au mai multa independenta. De asemenea, daca un tip atinge o anumita varsta fara sa invete niste abilitati de supravietuire de baza, nu vreau sa ma intalnesc cu el - Codydarkstalker

Diferenta de varsta ideala pentru intalniri este de 6 ani, cand barbatul este mai in varsta. S-ar putea sa vedem adesea diferente semnificative de varsta in unele filme romantice, dar adevarul este ca diferenta de varsta ideala intr-o relatie nu este asa de mare precum se sugereaza. Potrivit unui studiu realizat de WhatsYourPrice.com, un site care permite oamenilor sa cumpere si sa vanda primele intalniri, diferenta de varsta ideala este de 6 ani, iar barbatul este mai in varsta. Studiul a analizat pretul a peste 100 000 de prime intalniri intre barbati in varsta si femei mai tinere. S-a constatat ca femeile sunt mai atrase de barbatii care sunt cu 6 ani mai in varsta decat ei.

Brandon Wade , CEO-ul WhatsYourPrice.com declara: Femeile tind sa se maturizeze mai repede decat barbatii. Din acest motiv, celor mai multe femei nu le place sa se intalneasca cu barbati in jurul varstei lor sau care sunt mai tineri decat ei. Acesta a mai adaugat ca, in afara de diferenta de varsta de 6 ani, femeile, in general, prefera sa se intalneasca cu barbati care sunt cu maximum 10 ani mai mari decat ele.

Ce spun celebritatile despre relatiile lor cu diferenta de varsta:

Calista Flockhart , care este casatorita cu Harrison Ford, sustine ca diferenta de varsta nu este o problema pentru ea: Nu ma deranjeaza. Uneori chiar spun: Wow, tot uit ca el este cu 22 de ani mai in varsta decat mine!

Hilaria Baldwin recunoaste ca nu se astepta sa se indragosteasca de Alec Baldwin , acesta fiind mult mai in varsta decat ea: Nu ma asteptam sa ma indragostesc de cineva cu 26 de ani mai mare decat mine, dar nu poti sa te indragostesti rational

Sir Patrick Stewart s-a casatorit cu Sunny Ozell , o muziciana cu 39 de ani mai tanara decat el. Sunny si-a impartasit gandurile cu privire la acest subiect: Este atat de tanar, iar eu sunt mai batranicioasa, asa ca am creat o punte. Nu pare atat de mare diferenta. El este intr-o forma mai buna decat mine, ceea ce ma enerveaza.

La inceput, David Hasselhoff nu a vrut sa se casatoreasca cu Hayley Roberts , ea fiind cu 27 de ani mai tanara decat el. Actorul a impartasit ce simtea despre Hayley: Credeam de mult ca nu este bine sa ma casatoresc cu Hayley, pentru ca eram mult mai in varsta si nu voiam sa iau distractia, tineretea si entuziasmul ei (...) Suntem impreuna de aproximativ 7 ani si ne-am distrat atat de bine. Mi-am dat seama cat de mult o iubesc pe Hayley si cat de mult am devenit parte din viata sa.

Actorul Dennis Quaid si sotia sa Laura Savoie au tot fost criticati pentru diferenta de varsta de 39 de ani, dar aceste elemente nu au afectat cuplul. Dennis a spus despre asta: Nu am cautat pe cineva cu adevarat mai tanar decat mine. Am cunoscut-o la un eveniment de afaceri si apoi s-a dezvoltat relatia. Nu ai control asupra dragostei, de cine te indragostesti. Nu ma indragostesc usor. Dar nu pot lasa ceea ce cred cativa oameni sa-mi controleze sentimentele. Am fost casatorit de 3 ori si acesta este ultimul mariaj. Simt ca am un partener adevarat in viata .

Citeste si: Cum sa cunosti un barbat. Gesturi care tradeaza anumite trairi

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nu iti dai seama daca o persoana importanta te place sau nu? Solutia cea mai simpla ar...
O persoana frumoasa, atractiva, are multe atuuri in societate, mai ales daca devine cunoscuta: poate gasi job-ul...
Rata divorturilor a crescut semnificativ la nivel global, incepand cu 1970. Acest fenomen destul de galopant i-a...