Cum sa cunosti un barbat. Gesturi care tradeaza anumite trairi

Cum sa cunosti un barbat. Gesturi care tradeaza anumite trairi

Era tehnologiei moderne are avantajele si dezavantajele sale. Azi comunicam mai mult online, ceea ce inseamna ca se reduce destul de mult capacitatea de a citi adevaratele sentimente ale oamenilor si de a le exprima, mai ales cand vine vorba de dragoste. Vestea buna este ca gesturile pot spune multe pentru noi, in timp ce capacitatea de a citi semnalele corpului poate deschide drumul catre adevar.

A cunoaste sentimentele cuiva este un adevarat puzzle. Exista, din fericire, semne/gesturi care te pot ajuta sa inveti sentimentele reale ale unui barbat fara sa rostesti un cuvant.

Cum sa cunosti un barbat. Gesturi care tradeaza anumite trairi:

1. Ridica sprancenele. Daca te place, e incantat de tot ceea ce vede si aude de la tine si, in subconstient, vrea mai mult de la persoana ta. Acesta este motivul pentru care deschide ochii mai larg. Evident, sprancenele se ridica si ele.

2. Ii transpira mainile. Mainile umede ar putea fi un semn de emotie profunda sau de nervozitate S-ar putea sa-i fie frica sa faca o miscare gresita si sa strice totul sau sa spuna ceva plictisitor care poate, de asemenea, sa te indeparteze. Toate acestea duc la un nivel crescut de anxietate, ceea ce se transpune in transpiratie abundenta.

3. Se inclina spre tine. Daca te aude perfect(nu va aflati intr-un loc zgomotos, cum ar fi un pub) si totusi se apleaca des spre tine, inseamna ca vrea sa auda tot ce spui si sa nu piarda niciun cuvant. In plus, e dorinta subcosntienta de a fi mai aproape de tine.

4. Iti strange mana. Daca iti apasa usor palma peste a lui, arata dorinta de a se conecta cu tine si mai mult. Degetele impreunate inseamna acelasi lucru.

5. Tine picioarele departate. Acest gest ar putea fi un semn de incredere (sau de proaste maniere). Pozitia despre care vorbim este vulnerabila pentru un barbat, care, stand astfel, isi arata increderea in tine, cu conditia sa nu te faca sa te simti inconfortabil. De ce ar face-o daca nu este interesat de tine?

6. Respira adanc. In primul rand, e clar ca are nevoie de mai mult oxigen in preajma ta. In al doilea rand si la fel de important, e un gest subcosntient prin care doreste sa-si mareasca pieptul si sa-si micsoreze talia. Altfel spus, incearca sa para atractiv pentru tine, pentru ca este deja interesat de persoana ta.

7. Cauta contactul vizual. Daca petreci timp in preajma sa si il surprinzi uitandu-te la tine, acesta este un semn ca este interesat de tine. Barbatii mai indrazneti nu se sfiesc sa pastreze un contact vizual lung – cei mai timizi s-ar putea sa te urmareasca ori de cate ori trec pe langa tine sau iti arunca priviri in secret. Mai mult, oamenii tind sa se uite la persoanele pe care le plac atunci cand rad; asadar, verifica la cine se uita data viitoare cand auzi o gluma de grup, iar si daca esti tu, bucura-te!

8. Isi atinge des cravata/papionul. Acesta este un alt semn de nervozitate. Cel mai probabil e atras de tine si incearca sa mascheze emotia. 

9. Zambeste din plin. Barbatii maturi tind sa zambeasca mai retinut. Cand petresc, insa, timp cu persoanele de care se simt atrasi, zambetlee devin autentice si mai dese.

10. I se schimba vocea. Daca tonul vocii lui se schimba intr-unul mai dulce, mai bland atunci cand ti se adreseaza, poti fi sigur ca esti pe lista lui. De asemenea, ar putea incepe sa vorbeasca mai incet atunci cand comunica cu tine, deoarece se simte confortabil si relaxat.

11. Merge langa tine. Merge cu doi pasi in fata ta? Asta arata ca e mai interesat de propria lui personalitate decat de a ta. Daca, in schimb, se plimba in linie cu tine, e clar este interesat de personalitatea ta, precum si de comunicarea reciproca. Sigur, in locurile agloemrate, gestul nu e concludent, deoarece orice barbat educat va incerca sa deschida calea femeii alaturi de care se afla.

12. Iti trateaza lucrurile cu atentie. Fii atenta la felul in care iti trateaza bunurile! Iti arunca haina sau ti-o ofera? Daca iti respecta bunurile, te respecta si pe tine. Daca nu, nici tu nu prea contezi. Asadar, chiar daca te trateaza ca pe o regina, dar nu trateaza lucrurile tale la fel, e semn ca sentimentele sale nu sunt autentice.

13. Te atinge aparent accidental. Daca nu se poate opri din a te atinge din greseala/neatentie sau daca tot te atinge ocazional cu picioarele sub masa, nu face altceva decat sa-si arate dorinta de a fi mai aproape de tine.

14. Nu e interesat de telefon cand se afla in preajma ta. Capacitatea lui de a-si tine telefonul deoparte si de a nu reactiona la fiecare mesaj pe care il primeste nu arata doar respectul pentru tine, ci si interesul pentru persoana ta. Altfel spus, intreaga lume poate astepta atata timp cat esti langa el.

15. Tine buzele departate. Stii deja ca toata expresia fetei lui se schimba cand te vede, dar, daca mai ai indoieli, verifica-i buzele. S-ar putea sa le desparta imediat ce te vede sau i-ar putea lua ceva timp, insa, in orice caz, o va face din cauza sentimentelor sale curate pentru tine.

Citeste si: Femei vs barbati. 8 diferente mai putin cunoscute

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Exista multe adevaruri despre barbati care nu apar in statistici. Spre exemplu, in medie, la nivel global,...
Orice femeie cauta relatia perfecta, acea conexiune puternica alaturi de barbatul iubit. Tocmai din dorinta de a...
Iata cateva sfaturi despre cum poti sa il atragi pe barbatul de care te-ai indragostit: Fa cunostinta...