Afla ce zodie esti in horoscopul Kabbalah sau horoscopul ebraic

Afla ce zodie esti in horoscopul Kabbalah sau horoscopul ebraic

Horoscopul Kabbalah sau horoscopul ebraic reprezinta echivalentul horoscopului european. Fiecare nativ din horoscopul Kabbalah este echivalentul cunoscutelor zodii europene. Ti-am starnit curiozitatea? Daca da, sa vedem ce zodie esti in horoscopul Kabbalah si care sunt caracteristicile acesteia.

Nissan - Berbec. Persoanele nascute in zodia Nissan sunt curajoase, pline de vigoare si detin o personalitate puternica. Nu e bine sa intri in conflict cu un Nissan, deoarece va face orice sa castige. Esecul nu e pentru aceasta zodie. Si daca acasta trasatura se poate transforma cu lejeritate intr-un defect, pot compensa prin caldura si dragostea cu care isi inconjoara persoanele dragi.

Iyar - Taur. Acest semn este guvernat de Zeita Noga. Cei nascuti in acesta zodie au ca energie interioara focul, asa ca vorbim despre persoane cuprinde de pasiunea si de creatie. Din pacate sau din fericire, focul interior al acestor nativi intra in conflict cu dorinta lor de stabilitate. Tocmai acest contrast determina ca lyarii sa traiasca intre energia libertatii si energia dominatoare a nevoii de siguranta si stabilitate. In acelasi timp, oamenii nascuti in aceasta zodie sunt cunoscuti ca vindecatorii horoscopului, pentru ca au o energie placuta si calda, cunosc bine compasiunea si iubirea fata de apropiati.

Sivan - Gemini. Sivan poarta energia aerului si este guvernata de Kochav, corespondentul planetei Mercur la romani. Nativii nascuti in zodia Sivan au o mare capacitate de a comunica. Datorita acestei calitati sivanii au capacitatea de a rezolva orice situatie, cautand sa fie mereu diplomati.

Tammuz - Rac. Semnul acesta e guvernat de Luna. De aceea vorbim de persoane sensibile, dependente in mare masura de iubirea oamenilor dragi. In acelasi timp, Tammuzii sunt empatici si intelegatori, cautand sa isi construiasca familia care sa le aduca fericirea pentru toata viata. La capitolul defecte: captivitatea in trecut care le umbreste bucuria prezentului.

Av - Leu. Nativii din aceasta zodie sunt guvernati de Soare. Astfel, vorbim despre persoane determinate, care stiu intotdeauna ce vor si fac tot ce le sta in putinta pentru a obtine ce doresc. Au tendinta de a aluneca spre narcisism si superioritate.

Elul - Fecioara. Elul e o zodie caracterizatra de ordine, disciplina si munca. Acest nativ se dedica cu tot sufletul societatii in care traiesc. Datorita inteligentei si dedicarii are succes in cariera, indifrent de domeniul ales.

Ishrei - Balanta. Zodia Ishrei, este guvernata de Noga (echivalentul planetei Venus, la evrei). Nativii nascuti in aceasta zodie sunt caracterizati de romanticsm pasiune si senzualitate. Au o inclinatie catre arta si incerca mai mereu sa le faca tuturor pe plac, irosindu-si foarte multa energie in acest sens.

Mar Chesvan - Scorpion. Mar Chesvan este guvernata de planetele Pluto si Marte. O combinatie puternica si interesanta ce detine energia extremelor si a curajului. Nativii nascuti in aceasta zodie sunt foarte siguri pe ei si determinati sa obtina tot ce vor. Din acest motiv ajung sa faca performanta in domenii precum afacerile si finantele. Au o intuitie puternica care ii insala arareori. Tocmai datorita acestei calitati, Mar Chesvan dezvolta abilitati in zona spiritualitatii si poate face o cariera de succes in psihologie.

Kislev - Sagetator. Optimism, dinamism si creativitate. Cam acestea ar fi principalele caracteristici ale nativilor Kislev. Iubesc libertatea si adora sa fie in mijlocul actiunii. Iubesc cel mai mult viata si pun distractia pe primul plan.

Tevet - Capricorn. Aceasta zodie e guvernata de Saturn. Nativii Tevet sunt conectati cu pamantul si au nevoie de siguranta materiala. Cariera e, asadar, importanta, insa nu neglijeaza nici sentimentele. Iubesc si cauta iubirea, chiar daca nu mereu reusesc sa isi intemeieze familii.

Shevat - Varsator. Energia ii caracterizeaza pe acesti nativi. Sunt, in acelasi timp, boemi, dar si ancorati in realitate. Orice inovatie in materie de stiinta ajunge cu bucurie la urechile lor. Ajung, de multe ori, sa faca o cariera din arta, creativitate si chiar ca inventatori. Nativii nascuti in zodia Shevat reusesc adesea sa depaseasca limitari fizice si mentale, motiv pentru care sunt vazuti uneori ca fiind persoane diferite.

Adar - Pesti. Adar e guvernata de planetele Jupiter si Naptun. Persoanele nascute in aceasta zodie au o conexiunea speciala cu abstractul, cu alte dimnesiuni ale realitatii. Vad lucrurile dintr-o perspectiva diferita fata de ceilalti, datorita nivelului ridicat de inteligenta. Sunt persoane romantice si magnetice, in acelasi timp. Acest lucru ii face sa fie destul de periculosi in relatiile de iubire.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Persoanele aflate in zodia Varsator sunt nascute in perioada 20 ianuarie – 18 februarie. Acest nativ este...
Persoanele aflate in zodia Capricorn sunt nascute in perioada 22 decembrie - 19 ianuarie. Acesti nativi au...
Persoanele aflate in zodia Pesti sunt nascute in perioada 19 februarie - 20 martie. Condusi de Neptun,...