Zodii. Cum alegem cadoul perfect pentru Sagetator

Zodii. Cum alegem cadoul perfect pentru Sagetator

O persoana aflata in zodia Sagetatorului este nascuta in perioada 22 noiembrie-21 decembrie. Se spune despre acesti nativi ca sunt independenti, adora calatoriile, apreciaza persoanele inteligente si simtul umorului. Asadar, daca iubesti un Sagetator, trebuie sa ai in vedere aceste aspecte atunci cand ii oferi cadoul de ziua sa.

Iata o lista cu patru cadouri care il vor determina pe Sagetator sa te iubeasca si mai mult:

1
Excursia

Daca ii oferi Sagetatorului in dar o excursie, nu te va uita pea curand. Poate fi o calatorie intr-o pestera, un camping sau chiar un picnic in varf de munte. Aventura sa fie!

Daca bugetul iti permite, ii poti oferi o excursie in strainatate, de preferat intr-un loc pe care nu l-a mai vizitat. Oriunde e bine pentru el, mai ales daca locul este cat mai exotic. Raftingul in Noua Zeelanda sau o calatorie pe camile in Maroc sunt doua exemple de luat in seama.

De altfel, Sagetatorul se simte bine in orice loc exista spatiu de explorat si multa aventura.

2
O carte de neuitat

Nu iti permiti un cadou scump precum cele sugerate mai sus? Nu e panica! Si o carte buna il poate da pe spate. Sagetatorii sunt intelectuali pur sange asa ca vor adora o carte scrisa de un filosof celebru, una despre spiritualitate sau un album de calatorie, cu harti detaliate si ilustratii superbe. Pe cea din urma o va citi, visand la urmatoarea excursie.

3
Haine in culorile sale preferate

Sagetatorul pun mare pret pe culori. Asa ca ii poti oferi in dar si un obiect vestimentar intr-o cromatica favorita. Albastru, rosu, galben, maro sunt culorile preferate de acesti nativi.

4
Bijuterii cu pietre pretioase

Daca va e la indemana, ii puteti cumpara partenerului/ei din zodia Sagetator o bijuterie cu o piatra pretioasa pe gustul sau. Poate fi un inel, un colier, o bratara sau alt set de bijuterii cu o piatra turcoaz sau o alta piatra pretioasa de care nativul se simte atras. Rubin, topaz, si safirul se afla, de asemenea, printre favoritele sale.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Minciuna e blamata de toata lumea, insa e folosita de multi oameni. Acest paradox are si o...
Semnul astral sub care ne nastem influenteaza si comportamentul nostru in relatie. Mai exact, suntem sau nu...
Persoanele aflate in zodia Varsator sunt nascute in perioada 20 ianuarie – 18 februarie. Acest nativ este...