Cum va evolua relatia ta, in functie de luna in care a inceput

Cum va evolua relatia ta, in functie de luna in care a inceput

Relatia ta este foarte importanta in ceea ce priveste implinirea sufleteasca, bucuria de a trai. DIn fericire si, uneori, din pacate, relatia de iubire este influentata de multi factori externi. De la anturaj, prieteni, familie si pana la astre. Spre exemplu, chiar si luna in care ati inceput povestea de dragoste poate influenta in mod decisiv parcursul vostru comun.

Cum va evolua relatia in functie de luna in care a inceput:

Ianuarie. Daca ai inceput relatia in prima luna a anului, vei avea parte de stabilitate. In timp, vor aparea casatoria si copiii.

Februarie. Se spune ca relatiile care incep in Faurar sunt cele mai fericite. Indiferent de ce diferente exista intre tine si jumatatea ta, veti avea capacitatea sa le depasiti si sa creati o relatie de durata.

Martie. O relatie inceputa in aceasta perioada inseamna o inevitabila...despartire. Asa spun, cel putin, anumite superstitii...

Aprilie. O relatie care s-a nascut in aceasta luna are parte de momente tensionate, cu suisuri si coborasuri bruste. Imprevizibilitatea pare sa domine o relatie creata in aceasta perioada.

Mai. O relatie care a inceput in Florar e greu sa aiba sanse de izbanda. Aceasta luna aduce cuplurilor multe preocupari financiare, care vor duce la scandaluri si cel mai probabil la despartire.

Iunie. O relatie care a inceput in aceasta luna va fi sub semnul bogatiei si prosperitatii. Partenerii se influenteaza reciproc intr-un mod pozitiv si vor avea o relatie fericita.

Iulie. Persoanele care au inceput o relatie in luna iulie se vor bucura de o relatie puternica si fericita la inceput. Apoi, chiar si cele mai mici neintelegeri pot distruge armonia cuplului. Chiar daca relatia va ajunge la final, partenerii vor pastra amintiri frumoase din relatia lor.

August. Relatiile create in aceasta perioada sunt efemere. Dragostea se aprinde cu patos, dar se stinge repede. Totusi, partenerii au puterea de a ramane prieteni.

Septembrie. O relatie care a luat nastere in luna septembrie inseamna armonie.

Octombrie. Sub semnul dezamagirilor si certurilor. Asa se vor afla cei care au inceput sa se iubeasca in octombrie. Nu stim daca va veti desparti, dar trebuie sa aveti nervi de fier sa rezistati.

Noiembrie. In aceasta luna, relatiile inseamna succes. Ambii parteneri vor pace si prosperitate in relatia lor, insa exista un singur lucru la care ar trebui sa fie atenti: fidelitatea reciproca.

Decembrie. O relatie care a inceput in ultima luna a anului inseamna sensibilitate, dragoste reciproca, romantism. Momentele tensionate vor exista, insa veti trece peste.

Cum sa ai o RELATIE SANATOASA. Evita sa faci aceste lucruri

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice femeie cauta relatia perfecta, acea conexiune puternica alaturi de barbatul iubit. Tocmai din dorinta de a...
Iubirea este esentiala in cuplu. Fara ea, se instaleaza, mai devreme sau mai tarziu, nefericirea, iar relatia...
Ai probleme in relatie? Ai vrea sa stii ce trebuie schimbat pentru ca in cuplul tau sa...