Cum va evolua relatia ta, in functie de luna in care a inceput

Cum va evolua relatia ta, in functie de luna in care a inceput

Relatia ta este foarte importanta in ceea ce priveste implinirea sufleteasca, bucuria de a trai. DIn fericire si, uneori, din pacate, relatia de iubire este influentata de multi factori externi. De la anturaj, prieteni, familie si pana la astre. Spre exemplu, chiar si luna in care ati inceput povestea de dragoste poate influenta in mod decisiv parcursul vostru comun.

Cum va evolua relatia in functie de luna in care a inceput:

Ianuarie. Daca ai inceput relatia in prima luna a anului, vei avea parte de stabilitate. In timp, vor aparea casatoria si copiii.

Februarie. Se spune ca relatiile care incep in Faurar sunt cele mai fericite. Indiferent de ce diferente exista intre tine si jumatatea ta, veti avea capacitatea sa le depasiti si sa creati o relatie de durata.

Martie. O relatie inceputa in aceasta perioada inseamna o inevitabila...despartire. Asa spun, cel putin, anumite superstitii...

Aprilie. O relatie care s-a nascut in aceasta luna are parte de momente tensionate, cu suisuri si coborasuri bruste. Imprevizibilitatea pare sa domine o relatie creata in aceasta perioada.

Mai. O relatie care a inceput in Florar e greu sa aiba sanse de izbanda. Aceasta luna aduce cuplurilor multe preocupari financiare, care vor duce la scandaluri si cel mai probabil la despartire.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai iesit, de curand, dintr-o relatie toxica? Abia ce ai cunoscut pe cineva si simti, din nou,...
Relatia ta nu mai functioneaza? Simti ca barbatul de langa tine e tot mai distant, te ignora...
Simti ca relatia ta nu mai functioneaza? Nu cauta un vinovat, ci cauzele! Doar asa vei gasi...