Dragoste. Cum se scuza cei care insala

Dragoste. Cum se scuza cei care insala

Una dintre marile probleme ale cuplului modern este lipsa de incredere. Aceasta stare de fapt este provocata, din pacate, de cele mai multe ori, de un alt element nociv: inselatoria. Infidelitatea a fost , este si va ramane unul dintre dusmanii cei mai feroce ai unei relatii. 

Cand persoana iubita te-a inselat, parca se rupe ceva din tine, durerea este greu de imaginat. Poate o sa ierti, poate nu... Din pacate, vei ramane cu sechele ce s-ar putea dovedi nocive in relatie, fie ea cea actuala sau cea viitoare. Si asta pentru ca de cate ori un om este inselat, nivelul sau de incredere scade alarmant. Iar refacerea increderii este anevoioasa si necesita conditii speciale.

Dar sa vedem care sunt cele mai frecvente scuze ale oamenilor care insala si sunt prinsi. Asta ca sa iti dai seama ca exista riscul unor repetitii nedorite...

1. N-am sa mai fac asa ceva! In general, asta e o scuza pe care nici cei care o folosesc nu o prea cred. E o defensiva aproape spontana din partea infidelului/ei, care incearca sa demonstreze ca totul a fost o eroare. Ai mare grija: ispite sunt la tot pasul, iar precedentul a fost creat...

2. E vina ta! Asta deja e o scuza impertinenta. Daca omul pe care il iubesti, are curajul sa dea vina pe tine pentru faptele sale, e cazul sa iesi cat mai repede din relatie. Nu de altceva, dar nu e cazul sa stai langa un parazit relational, care il invinuieste pe celalalt pentru greselile sale!

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iubirea nu dispare odata cu despartirea. E nevoie de timp pentru ca ranile sa se vindece, de...
Unii cred ca pentru a incepe sau pentru a mentine o relatie cu barbatii, femeile trebuie sa...
Simti ca relatia ta nu mai functioneaza? Nu cauta un vinovat, ci cauzele! Doar asa vei gasi...