Sex. Care sunt cele mai mari greseli intr-o relatie

Sex. Care sunt cele mai mari greseli intr-o relatie

Relatiile din zilele noastre par, in multe cazuri, extrem de nesigure, dezvoltate rapid si fara consistenta, pasibile oricand de o destramare care lasa urme adanci. O vorba spune ca tot ce e frumos se termina repede. Asa cum relatia incepe intens, cu sex de cea mai buna calitate, tot asa se poate banaliza si chiar deveni un cosmar. Cum facem sa nu ajungem intr-o astfel de situatie? Mai intai, trebuie sa cunoastem principalele surse care duc la ruptura in cuplu.

Care sunt greselile care omoara dorinta sexuala?

Prezenta unui alt cuplu. E bine sa aveti prieteni, dar nu exagerati cu iesirile comune. Prezenta agresiva a unui alt cuplu in viata voastra va poate afecta serios intimitatea si chiar poate provoca probleme pe care nu ar trebui sa le experimentati. Asta pentru ca impartasind cu ei impresii, veti ajunge sa le cunoasteti problemele si nu va veti abtine sa le abordati apoi acasa. Pastrati mai mut timp liber pentru cuplul vostru!

Aparitia unui alt partener/a. Se intampla frecvent, din pacate. Cauzele pot fi diverse: tulburari psihologice, traume, senzatie de singuratate, dorinta de a demonstra valabilitatea. Sigur ca a treia persoana distruge relatia monogama...

Modificari psihologice. Schimbarile psihologice sunt cele mai grave si puternice transformari interioare, astfel ca nu multi iubiti/e pot trece peste ele. Daca bucuriile sunt inlocuite de tristete, iar actual sexual nu primeste un substituent, atunci apare ruptura.

Acestea ar fi principalele cauze care duc la rupturile din viata sexuala si implicit la distrugerea relatiilor. Sigur ca exista si alte elemente care dauneaza in cuplu, precum consumul de alcool, jocurile de noroc, crizele de identitate sexuala. In general, se trece foarte greu peste aceste momente. De multe ori, dependentele de orice fel distrug relatiile...

Tu cum te simti in relatie?

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Te-ai indragostit pentru prima oara si simti ca fara ea nu poti respira? O doresti din toate...
Unii il numesc sex, altii, dragoste. Indiferent cum numim fenomenul, oamenii il fac din placere si pentru...
Anxietatea de performanta sexuala poate afecta atat barbatii, cat si femeile. Ea poate fi declansata de temeri...