Cum poti crea o prezentare utilizand Microsoft PowerPoint?

Cum poti crea o prezentare utilizand Microsoft PowerPoint?

Slideshow-urile sunt o modalitate foarte buna de a crea prezentari pentru clasa sau colegii dvs.

Cu ajutorul slideshow-urilor, puteti sa va axati pe cartonasele cu informatii si sa va concentrati sa iasa o prezentare buna. Este, de asemenea, un alt mod de a capta atentia publicului si de ai impiedica sa se concentreze prea mult pe luarea de notite in loc sa asculte si sa savureze prezentarea. Mai jos sunt pasii pentru a face o prezentare slideshow folosind Microsoft PowerPoint.

- Deschideti Microsoft PowerPoint. Puteti gasi acest lucru in Programs, sub Microsoft Office.

- Faceti click pe File si selectati New. Vi se va da mai multe optiuni: o prezentare necompletata, sabloane de design disponibile, si prezentari existente. Daca sunteti incepator si doriti sa creati un slideshow intr-un mod mai simplu posibil, alegeti un sablon de design disponibil, care este adecvat pentru subiect. In acest fel nu trebuie sa va faceti griji cu privire la punerea imaginii de fundal si crearea de casete de text.

- Tastati titlul de prezentare in caseta de text care spune, "Click to add title". Aceasta este ca pagina de coperta a unei carti, astfel incat sa puteti include subtitrari, date sau numele pe primul slide.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

PowerPoint este un instrument eficient, care poate imbunatati prezentarile. In afara de a va ajuta sa organizati...
In scopuri de arta si/sau instruire, multi oameni folosesc acum slideshow-uri. Slideshow-urile sunt prezentari de imagini alese...
Microsoft a lansat de ceva vreme Insider Preview pentru telefonele mobile. Unii utilizatori si-au creat cont in...