Cum sa schimbi imaginea de fundal a monitorului (de pe desktop)?

Cum sa schimbi imaginea de fundal a monitorului (de pe desktop)?

Cea mai cunoscuta fotografie din lume este imaginea de fundal folosita de cei de la Microsoft pentru sistemul de operare Windows XP: acel deal inverzit peste care se vede un cer albastru si cativa nori. Dar, daca din diferite motive, doriti sa schimbati imaginea de fundal a monitorului calculatorului dumeavoastra, iata cum trebuie sa procedati:

–  Aflati ce rezolutie poate suporta calculatorul dumneavoastra! Intrati in Control Panel, prin click pe butonul “Start”. In fereastra care se deschide, dati click de doua ori pe icon-ul “Display”. Dupa ce se deschide, selectati ultimul tab, care se numeste “Settings”, unde puteti vedea rezolutia minima si maxima acceptate.

–  Intrati din nou in Control Panel, prin click pe butonul “Start”. In fereastra care se deschide, click de doua ori pe icon-ul “Display”. De aceasta data, selectati al doilea tab, “Desktop”, apoi click pe butonul “Browse”, din dreapta ecranului. Acum trebuie sa selectati din calculatorul dumeavoastra imaginea care doriti sa apara pe fundalul monitorului (dupa ce v-ati aigurat ca rezolutia acesteia se incadreaza intre limitele suportate de calculator), apasati “Open” si apoi “OK”.

NOTA: Windows XP ofera mai multe imagini de fundal, in afara celei prezentate in startul articolului, asa ca, daca va place una dintre ele, o puteti selecta pentru Desktop-ul dumneavoastra astfel:

Intrati in Control Panel, prin click pe butonul “Start”.

In fereastra care se deschide, dati click de doua ori pe icon-ul “Display”, apoi selectati al doilea tab, “Desktop”. Aici, sub sectiunea “Background” puteti vedea o lista cu imaginile  Windows XP si o puteti selecta pe cea care va place mai mult.

Urmati acesti pasi ori de cate ori vreti sa schimbati imaginea de fundal de pe desktopul calculatorului dumneavoastra.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Laptopurile MackBook Air pot fi conectate la diferite minitoare, care nu trebuie sa fie neaparat marca Apple,...
Petele mici de pe ecranul computerului sunt foarte enervante. Daca aveti un pixel blocat pe monitorul LCD,...
O tableta PC poate fi extrem de utila, deoarece va ajuta sa pastrati o agenda electronica a...