Cum poti dezinstala antivirusul Avira?

Cum poti dezinstala antivirusul Avira?

Este vital ca fiecare calculator sa aiba instalat cel putin un antivirus care sa-l protejeze de posibilele pericole ale internetului.

La fel de important este ca antivirusul ales (fie el cumparat sau descarcat gratuit de pe internet) sa fie unul cat se poate de eficient.

Daca ai ales Avira Free Antivirus, daca nu esti multumit de performanta sa si daca doresti sa-l inlocuiesti cu un alt antivirus, afla imediat cum il poti dezinstala.

1

Asigura-te ca esti logat pe calculator ca Administrator (pentru a avea dreptul de a face modificari si de a dezinstala acest software).

2

Inainte de toate, ai grija ca toate programele sau browserele sa fie inchise.

3

Click pe meniul de Start -> Control Panel -> Programs -> Uninstall a program.

4

In lista de programe instalate pe calculator, cauta Avira Free Antivirus, click pe el, apoi click pe Remove.

5

In momentul in care esti intrebat daca esti sigur ca vrei sa stergi complet acest program (si toate componentele sale), accepta, dand click pe Yes.

Automat, ti se va deschide browserul si site-ul oficial al antivirusului si ti se va cere un feedback, in care trebuie sa spui motivul pentru iti doresti dezinstalarea sa. Bifeaza casuta cu raspunsul care ti se potriveste, sau casuta Other, in cazul in care ai alt motiv decat cele afisate deja.

6

In momentul in care o sa apara fereastra "System restart - Avira Free Antivirus", click pe Yes pentru a restarta calculatorul imediat.

Pentru a te asigura ca toate componentele antivirusului vor fi sterse, dupa ce PC-ul tau va fi restartat, va trebui sa cauti folderul in care au fost salvate (cel mai probabil in Local Disk C; folderul va avea denumirea programului, adica "Avira free antivirus") si sa le stergi manual.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Este vital ca fiecare calculator sa aiba instalat cel putin un antivirus care sa-l protejeze de posibilele...
Ai observat ca in ultimul timp calculatorul porneste foarte greu, se incarca greu, merge greu pe internet? ...
Multe persoane isi desfasoara online cea mai mare parte a activitatilor zilnice, cumpara pe net, vand online,...