Cum se repara o tastatura de laptop marca Dell

Cum se repara o tastatura de laptop marca Dell

Tastaturile de laptop, mai ales marca Dell, sunt foarte greu de reparat, deoarece sunt integrate in sistemul de operare al laptopului si tastele sunt dificil de inlocuit, daca ies de la loc.

Iata cateva sfaturi despre cum puteti repara cu usurinta o tastatura de laptop marca Dell:

Verificati garantia laptopului, inainte de a repara singuri tastatura, deoarece daca acesta este inca in termen, este indicat sa-l trimiteti la service pentru ca problema sa fie remediata de profesionisti.

Faceti o copie de rezerva a informatiile din laptop pe un hard disk extern. Acest pas este foarte important, deoarece pot interveni anumite probleme atunci cand incercati sa reparati tastatura si este indicat sa va luati masuri de precautie pentru a nu pierde date importante din computer.

Inchideti laptopul si scoateti bateria, pentru a evita electrocutarea in timp ce reparati tastatura. Consultati manualul de utilizare a laptopului in acest sens.

Aveti grija cu componentele mici. Fiecare tasta a laptopului este formata din parti mai mici, importante, iar pierderea sau stricarea acestora poate impiedica functionarea tastaturii. Este bine de stiut ca tastele unui laptop sunt formate din partea patrata de de-asupra si din suporturile de plastic de sub acestea, unul in forma de U si unul dreptunghiular cu un cerc la mijloc (care reprezinta spatiul de blocare a tastei).

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

PC-ul este o necesitate in societatea secolului al XXI-lea. A devenit indispensabil, atat in cazul job-urilor de...
Euro (€) este moneda de schimb in tarile Uniunii Europene. Acest semn este utilizat pe computere in...
Facebook a updatat aplicatia Messenger, in martie 2016, pentru a lansa un joc ascuns de bachet, care...