Cum poti opri o DEFRISARE. Foloseste aceasta aplicatie!

Cum poti opri o DEFRISARE. Foloseste aceasta aplicatie!

Defrisarile pot fi stopate acum si de oamenii de rand! Ministerul Mediului a creat o aplicatie care transforma orice posesor de Android intr-un padurar!

Inspectorul Padurilor, asa se numeste aplicatia care isi propune sa puna umarul la reducerea defrisarilor ilegale. Prin intermediul acestui program pe care il gasesti la sectiunea Free in Google Play poti verifica, cu propriul telefon, daca un camion oarecare ce transporta masa lemnoasa o face cu acte in regula sau nu. Mai exact, aplicatia respectiva ofera posibilitatea oamenilor de rand sa verifice intr-un mod extrem de simplu, printr-un singur pas, legalitatea unui transport de lemne.

Cum functioneaza Inspectorul Padurilor?

1. Introdu numarul de inmatriculare al camionului pe care il consideri suspect de frauda in aplicatia pe care o ai, deja, descarcata pe telefonul mobil cu serviciul de date functional.

2. Aplicatia verifica, in timp real, acest numar in sistemul SUMAL si iti ofera automat informatii despre transport.

3. Daca transportul este inregistrat, aplicatia afiseaza informatiile disponibile despre acest transport. Asta inseamna ca respectivul vehicul transporta lemn in mod legal, inregistrat in SUMAL si detine documentele necesare.

4. Daca numarul de inmatriculare nu este identificat, aplicatia va genera urmatorul mesaj: Nu exista Cod Online generat in ultimele 72 de ore pentru numarul auto verificat! Asta inseamna ca acest transport ar putea fi ilegal.

5. Imediat ce ai primit mesajul de la punctul 4, suna la 112 pentru a reclama respectivul transport si pentru interventia rapida a institutiilor de control.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca ai un Windows 10 original, acesta va fi foarte simplu de activat. Nu incurajam pirateria. Totusi,...
Esti incepator/oare in ale Excelului? Daca da, atunci, cel mai probabil, inca nu stii sa folosesti anumite...
Vrei sa asculti dialogurile dintr-un film in limba preferata, folosind player-ul VLC? Sau poate vrei doar sa...