Cum poti opri o DEFRISARE. Foloseste aceasta aplicatie!

Cum poti opri o DEFRISARE. Foloseste aceasta aplicatie!

Defrisarile pot fi stopate acum si de oamenii de rand! Ministerul Mediului a creat o aplicatie care transforma orice posesor de Android intr-un padurar!

Inspectorul Padurilor, asa se numeste aplicatia care isi propune sa puna umarul la reducerea defrisarilor ilegale. Prin intermediul acestui program pe care il gasesti la sectiunea Free in Google Play poti verifica, cu propriul telefon, daca un camion oarecare ce transporta masa lemnoasa o face cu acte in regula sau nu. Mai exact, aplicatia respectiva ofera posibilitatea oamenilor de rand sa verifice intr-un mod extrem de simplu, printr-un singur pas, legalitatea unui transport de lemne.

Cum functioneaza Inspectorul Padurilor?

1. Introdu numarul de inmatriculare al camionului pe care il consideri suspect de frauda in aplicatia pe care o ai, deja, descarcata pe telefonul mobil cu serviciul de date functional.

2. Aplicatia verifica, in timp real, acest numar in sistemul SUMAL si iti ofera automat informatii despre transport.

3. Daca transportul este inregistrat, aplicatia afiseaza informatiile disponibile despre acest transport. Asta inseamna ca respectivul vehicul transporta lemn in mod legal, inregistrat in SUMAL si detine documentele necesare.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Windows 10 Creators Update beneficiaza de functia Night Light. Prin intermediul acesteia poti dormi mai linistit prin...
Defrisarile pot fi stopate acum si de oamenii de rand! Ministerul Mediului a creat o aplicatie care...
Verificarea versiunii Windows a unui computer se realizeaza foarte usor, dupa cum urmeaza: 1. Deschideti casuta Run....