Cum descarci iOS 8 fara a sterge informatii din iPhone sau de pe iPad

Cum descarci iOS 8 fara a sterge informatii din iPhone sau de pe iPad

Daca ati incercat deja sa descarcati iOS 8, probabil ca stiti ca acest lucru necesita un spatiu liber destul de mare. Sistemul de operare in sine nu ocupa mult spatiu de stocare pe iPhone sau iPad, insa necesita pana la 5.7 GB pentru ca descarcarea sa poate fi finalizata.

Asadar, majoritatea persoanelor sterg imagini, aplicatii si fisiere audio pentru a crea spatiu pentru iOS, dat fiind  faptul ca versiunea iOS 7 necesita doar 2.9 GB pentru instalare. Atentie, insa, in functie de modelul de telefon sau tableta si de data ultimului update iOS spatiul de stocare necesar pentru descarcare poate varia.

Exista o solutie pentru a impiedica stergerea informatiilor. Sincronizati-va iPhone-ul sau iPad-ul la computer si descarcati iOS 8 direct de pe acesta. Astfel, nu va veti avea nevoie de spatiu de stocare si veti putea sa transferati noul software pe telefon sau tableta. De asemenea updatarea via PC este cea mai sigura cale de upgrade, in comparatie cu OTA (over-the-air), actiune ce are loc direct pe device (aparat).

Daca alegeti aceasta alternativa, selectati neaparat "check for update" cand apare fereastra iTunes. Aveti grija sa nu selectati "restore iPhone", deoarece aceasta optiune implica stergerea tuturor informatiilor de pe device.

Pentru cei care nu au descarcat inca acest software, este recomandabil sa isi creeze copii de rezerva a informatiilor din telefon sau iPad via iCloud.

Etichete: ios8, ios 8, ios, iphone, ipad, descarcare

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca doriti sa salvati pagini Web in iBooks ca Pdf pe iPhone si iPad pentru Acces Offline,...
Aplicatia Mail din iOS permite utilizatorilor sa ataseze cu usurinta orice document in email, atata timp cat...
Ecranul unui iPhone poate deveni alb negru, din cauza activarii, intentionate sau nu, a setarii grayscale iOS,...