Cum sa folosesti Team Viewer

Cum sa folosesti Team Viewer

Team Viewer reprezinta un software proprietar pentru controlul unui PC de la distanta (remote control). Acest program asigura, practic, conexiuni intre diferite persoane, diferite locuri si lucruri din intreaga lume pe cea mai extinsa gama de platforme si tehnologii.

Caracteristici Team Viewer :

- este multi-platforma pentru conexiuni de la PC la PC, de la dispozitiv mobil la PC, de la PC la dispozitiv mobil si chiar de la dispozitiv mobil la dispozitiv mobil care accepta Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iOS, Android, Windows Universal Platform si BlackBerry.

- eficienta si rapiditate. Ponreste si utilizeaza imediat TeamViewer. Acesta unctioneaza chiar si in spatele paravanelor de protectie si detecteaza automat orice configuratie proxy.

Cum sa descarci continut video de pe Facebook

- securitate. Programul utilizeaza schimbul de cheie publica/privata RSA 2048, criptarea integrala a sesiunii AES (256 de biti), parole aleatorii pentru acces unic, autentificarea optionala in functie de doi factori si controlul accesului prin intermediul dispozitivelor de incredere, precum si liste negre si albe.

Instalare:

- descarca programul de pe site-ul teamviewer.com/ro, apasand pe Descarcare Team Viewer gratuit pentru uz personal.

- fa dublu click pe TeamViewer_Setup.exe.

- bifeaza Basic installation si Personal / Non-commercial use.

- da Accept – finish.

- poti rula Team Viewer si fara sa-l instalezi in sistem. Pentru asta, in loc de Basic installation bifeaza Run only (one time use).

Utilizare:

- porneste Team Viewer si comunica-i persoanei care doreste sa iti acorde suport tehnic, ID-ul (Your ID) si parola (Password) afisate in fereastra programului.

- daca esti in rolul celui care acorda suport tehnic, persoana aflata la PC-ul la care vrei sa ai acces trebuie sa iti comunice ID-ul si parola.

- odata ce primesti aceste informatii, introdu ID-ul in partea dreapta la Partner ID si da click pe Connect to partner. Imediat, ti se va cere sa introduci si parola comunicata de prieten/client. Dupa ce faci acesti pasi, vei avea acces la PC-ul clientului.

Securitate:

- cum scriam si mai sus, securitatea este sporita in cazul Team Viewer. Nimeni nu se poate conecta la PC-ul vostru!

- foarte important: parola va fi regenerata de fiecare data cand pornesti programul sau cand faci click pe iconita de refresh de langa aceasta.

Concluzie. Team Viewer este un program potrivit pentru a oferi sau a primi suport tehnic de la distanta. Nu e deloc putin lucru, mai ales daca ne gandim ca programul este gratuit. Acestea fiind spuse, iti dorim succes la downloadat!

Citeste si

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca ai un Windows 10 original, acesta va fi foarte simplu de activat. Nu incurajam pirateria. Totusi,...
Esti incepator/oare in ale Excelului? Daca da, atunci, cel mai probabil, inca nu stii sa folosesti anumite...
Vrei sa asculti dialogurile dintr-un film in limba preferata, folosind player-ul VLC? Sau poate vrei doar sa...