Cum sa folosesti Team Viewer

Cum sa folosesti Team Viewer

Team Viewer reprezinta un software proprietar pentru controlul unui PC de la distanta (remote control). Acest program asigura, practic, conexiuni intre diferite persoane, diferite locuri si lucruri din intreaga lume pe cea mai extinsa gama de platforme si tehnologii.

Caracteristici Team Viewer :

- este multi-platforma pentru conexiuni de la PC la PC, de la dispozitiv mobil la PC, de la PC la dispozitiv mobil si chiar de la dispozitiv mobil la dispozitiv mobil care accepta Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iOS, Android, Windows Universal Platform si BlackBerry.

- eficienta si rapiditate. Ponreste si utilizeaza imediat TeamViewer. Acesta unctioneaza chiar si in spatele paravanelor de protectie si detecteaza automat orice configuratie proxy.

Cum sa descarci continut video de pe Facebook

- securitate. Programul utilizeaza schimbul de cheie publica/privata RSA 2048, criptarea integrala a sesiunii AES (256 de biti), parole aleatorii pentru acces unic, autentificarea optionala in functie de doi factori si controlul accesului prin intermediul dispozitivelor de incredere, precum si liste negre si albe.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Somnul insuficient si insomniile cornice sunt realitati problematice in societatea actuala. Practic, o treime din populatia Mapamondului...
Hard disk-ul se umple, de multe ori, cand ti-e lumea mai draga? Nu e o problema. Ai...
Team Viewer reprezinta un software proprietar pentru controlul unui PC de la distanta (remote control). Acest program...