10 lucruri fascinante despre CREIERUL uman

10 lucruri fascinante despre CREIERUL uman

Creierul uman este uimitor. El te ajuta sa iti indeplinesti dorintele cele mai arzatoare, sa-ti atingi obiectivele cele mai indraznete, sa transformi visul in realitate. Pentru a te folosi, insa, eficient de creierul tau, e necesar sa stii cum functioneaza.

Asadar, astazi vorbim, pe scurt, despre creier, despre cum functioneaza acesta si cum trebuie sa il instruiesti.

1. Creierul nu face diferenta intre fictiune si realitate. Creierul reactioneaza la orice gand. Din acets motiv, exista oameni care experimenteaza fericirea indiferent de viata traita. Tot datorita creierului, organismul nostru accepta un placebo ca produs farmaceutic real.

2. Activitatile mentale nu obosesc creierul. Creierul oboseste din cauza emotiilor noastre, nu pentru ca il suspunem activitatilor intelectuale. Compozitia sangelui care pompeaza prin creier ramane neschimbata in timpul activitatii sale. Asta desi, spre exemplu, sangele din venele unui om care a lucrat toata ziua se modifica in mod considerabil.

3. In majoritatea timpului, creierul lucreaza automat. Mai mult de jumatate din gandurile cotidiene sunt de fapt gandurile din trecut. Din acest motiv, le este foarte greu pesimistilor sa isi schimbe conceptia despre lume. Ei au nevoie sa-si curete literalmente creierul si sa reactioneze mai des la lucrurile pozitive.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Durerea de dinti este foarte greu de suportat. Multi oameni au concluzionat ca este cea mai agresiva...
Creierul uman este unul dintre cele mai misterioase organe din corpul uman. Oamenii de stiinta il studiaza...
Accidentul vascular cerebral reprezinta a doua cauza a mortalitatii la nivel mondial. Din pacate, nici cei care...