Creier uman

Lista articolelor despre creier uman pe AflaCum.ro

Articole despre creier uman

Citeste cele mai noi articole despre creier uman publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre creier uman, pe AflaCum.ro!

Creierul uman este unul dintre cele mai misterioase organe din corpul uman. Oamenii de stiinta il studiaza fara incetare, descoperind, in mod constant, informatii noi despre activitatea sa fascinanta. Cu toate astea, creierul ascunde, inca, multe secrete.

Iata care sunt cele mai stralucite descoperiri din ultimii ani in domeniul cercetarii creierului:

1. Oboseala cronica agraveaza memoria. Oamenii de stiinta de la Universitatea Berkeley din California au dovedit ca lipsa de somn poate afecta grav memoria, ducand chiar la instalarea bolii Alzheimer. In timpul somnului de noapte, celulele creierului elimina compusi toxici periculosi. Daca o persoana nu doarme suficient, in mod frecvent, efect asupra celulelor creierului poate fi devastator.

Creierul uman este uimitor. El te ajuta sa iti indeplinesti dorintele cele mai arzatoare, sa-ti atingi obiectivele cele mai indraznete, sa transformi visul in realitate. Pentru a te folosi, insa, eficient de creierul tau, e necesar sa stii cum functioneaza.

Asadar, astazi vorbim, pe scurt, despre creier, despre cum functioneaza acesta si cum trebuie sa il instruiesti.

1. Creierul nu face diferenta intre fictiune si realitate. Creierul reactioneaza la orice gand. Din acets motiv, exista oameni care experimenteaza fericirea indiferent de viata traita. Tot datorita creierului, organismul nostru accepta un placebo ca produs farmaceutic real.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.