Cum sa scapi de inflamatia vezicii urinare cu numai 2 ingrediente

Cum sa scapi de inflamatia vezicii urinare cu numai 2 ingrediente

Inflamarea vezicii urinare reprezinta o afectiune dureroasa, ce necesita tratament cu antibiotice si care poate cauza infectii de natura fungica.

Aceasta problema poate fi tratata in mod natural, prin consumul unei cantitati mari de lichide (cel putin 3 litri pe zi) si cu ajutorul unor remedii naturiste.

Iata 2 retete ce va pot ajuta sa scapati de inflamatia vezicii urinare cu numai 2 ingrediente:

1. Usturoi si apa
Aveti nevoie de 200 ml de apa si 5-6 catei de usturoi. Decojiti custuroiul si maruntiti-l, apoi turnati apa fierbinte si permiteti-i sa infuzeze timp de 10 minute. Strecurati apoi lichidul si consumati-l ca atare sau ingulcit cu miere, de 2 ori pe zi, timp de 2 zile sirezultatele vor aparea imediat.

2. Banana si patrunjel
Amestecati bine niste frunze de patrunjel (o legatura mica) cu cateva banane si putina apa, pentru a obtine o pasta lichida, pe care sa o puteti bea. Consumati aceasta bautura dimineata, pe stomacul gol, inainte de micul dejun si nu numai ca va vindeca inflamatia vezicii urinare, ci va va intari sistemul imunitar, dandu-va un plus de energie.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Infectia tractului urinar este cauzata de bacterii, care patrund in vezica urinara sau in rinichi. Desi ati...
Cancerul de vezica urinara inseamna o inmultire foarte rapida a unor linii celulare anormale ale vezicii urinare....
Citeste prospectul medicamentului Gemcirena 38 mg/ml pulbere pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si...