Vezica urinara

Lista articolelor despre vezica urinara pe AflaCum.ro

Articole despre vezica urinara

Citeste cele mai noi articole despre vezica urinara publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vezica urinara, pe AflaCum.ro!

Cancerul de vezica urinara inseamna o inmultire foarte rapida a unor linii celulare anormale ale vezicii urinare. Acest tip de cancer este, poate, mai putin cunoscut printre oamenii de rand, dar e la fel de periculos ca orice alt tip de cancer.

Cancerul de vezica urinara nu se ascunde! Simptomele acestei afectiuni grave sunt destul de clare. Ele sunt impartite in doua categorii: timpurii si avansate.

Simptome timpurii:

Inflamarea vezicii urinare reprezinta o afectiune dureroasa, ce necesita tratament cu antibiotice si care poate cauza infectii de natura fungica.

Aceasta problema poate fi tratata in mod natural, prin consumul unei cantitati mari de lichide (cel putin 3 litri pe zi) si cu ajutorul unor remedii naturiste.

Iata 2 retete ce va pot ajuta sa scapati de inflamatia vezicii urinare cu numai 2 ingrediente:

Citeste prospectul medicamentului Gemcirena 38 mg/ml pulbere pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Gemcitabina, in asociere cu cisplatina, este indicata pentru tratamentul cancerului vezicii urinare avansat local sau metastatic.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Emselex apartine unei clase de medicamente care relaxeaza musculatura vezicii urinare. Acesta este utilizat in tratamentul simptomelor vezicii urinare hiperactive – precum nevoia imperioasa de a merge la toaleta, nevoia de a merge la toaleta in mod frecvent si/sau cazul in care nu reusiti sa ajungeti la toaleta la timp (incontinenta imperioasa).

Emselex 7,5 mg comprimate cu eliberare prelungita

Darifenacin

Infectia tractului urinar este cauzata de bacterii, care patrund in vezica urinara sau in rinichi.

Desi ati putea crede ca urina cauzeaza aceasta infectie, acest lucru nu este adevarat, deoarece aceasta nu contine bacterii. Infectia din vezica urinara este un caz usor si poarta denumirea de cistita, pe cand infectia din rinichi reprezinta o boala mai grava, denumita pielonefrita.

Tratamentul pentru infectia din vezica urinara se poate face prin medicamente pe cale orala si printr-o cantitate mare de lichide, pentru evitarea raspandirii infectiei.