Afla cum se pregateste o excursie in Israel?

Afla cum se pregateste o excursie in Israel?

Cunoscut si sub numele de Tara Sfanta, Israelul este o tara deosebit de frumoasa cu iesire la Mediterana, cu o incarcatura religioasa, ce dateaza de mii de ani.

Milioane de turisti opteaza pentru aceasta destinatie, in fiecare an, pentru a vizita monumentele antice, pentru a se bucura de peisajele spectaculoase si pentru a experimenta cultura plina de vitalitate a Israelului.

Iata cum puteti pregati o excursie in Israel:

Alegeti timpul potrivit. Clima Israelului difera foarte mult, in functie de anotimpuri si de regiuni. In general, iernile sunt racoroase si ploioase, iar verile sunt calde, insorite si secetoase. Clima este temperata, cu averse de ploaie. Trebuie sa tineti cont, de asemenea si de tulburarile politice din Israel.

Astfel in mare parte a anului, excursiile sunt sigure, insa exista si perioade de instabilitate, in care exista diferite pericole, din cauza conflictelor israeliano-palestiniene.

Informati-va in legatura cu cerintele legale de intrare in tara. Trebuie sa aveti un pasaport valabil si sa va interesati daca aveti nevoie de viza, deoarece Israelul are una dintre cele mai stricte politici din lume.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai plecat intr-o excursie cu cortul. Esti singur in padure. Mergi si te bucuri de aceasta excursie...
Orice excrusie in Franta ar fi incompleta fara vizitarea Muzeului Luvru, pentru care Parisul este faimos, alaturi...
Excursia cu cortul este o adevarata aventura dar, pentru a fi o experienta sigura si distractiva, trebuie...