Excursie

Lista articolelor despre excursie pe AflaCum.ro

Articole despre excursie

Citeste cele mai noi articole despre excursie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre excursie, pe AflaCum.ro!

Cunoscut si sub numele de Tara Sfanta, Israelul este o tara deosebit de frumoasa cu iesire la Mediterana, cu o incarcatura religioasa, ce dateaza de mii de ani.

Milioane de turisti opteaza pentru aceasta destinatie, in fiecare an, pentru a vizita monumentele antice, pentru a se bucura de peisajele spectaculoase si pentru a experimenta cultura plina de vitalitate a Israelului.

Iata cum puteti pregati o excursie in Israel:

Organizarea unui camping pe vreme ploioasa este o adevarata aventura pentru turistii care se cazeaza in corturi. Daca tabara este amplasata intr-o zona unde ploua frecvent, excursia se poate transforma intr-o experienta neplacuta atunci cand apa se infiltreaza in corturi si formeaza balti veritabile. Vantul puternic si ploaia de lunga durata slabesc rezistenta cortului si in loc sa te bucuri de o vacanta de neuitat, campingul in ploaie te face sa te simti mizerabil si la propriu si la figurat.

Si totusi, ca sa profiti de focurile de tabara si sa te bucuri de excursie, iata un mic ghid care te va invata pas cu pas ce masuri sa iei pe durata unei vacante petrecute  in cort, chiar si atunci cand ploaia isi face de cap.

Alege anticipat locatia de camping. Ia in considerare clima si conditiile atmosferice prezente in intervalul fixat pentru excursie. Imbraca-te adecvat si nu uita sa asculti prognoza meteo chiar inainte sa iti pregatesti bagajele. Incearca sa pleci in sezonul cald, cand sansele de precipitatii sunt reduse.

Excursia cu cortul este o adevarata aventura  dar, pentru a fi o experienta sigura si distractiva, trebuie sa te pregatesti pas cu pas de camping si sa organizezi  din timp fiecare etapa a calatoriei.

Iata cativa pasi de urmat pentru excursia cu cortul:

Hotaraste unde mergi si cu cine in camping. Dupa ce ai hotarat destinatia si perioada de vacanta, decide daca in excursia cu cortul mergi doar cu familia sau cu grupul de prieteni.