Cum sa te simti relaxat si confortabil in avion?

Cum sa te simti relaxat si confortabil in avion?

Indiferent ca e vorba despre clasa intai sau a doua, o cursa scurta sau lunga, nu ai nici o scuza de la a te simti confortabil intr-un avion.

Citeste acest articol pentru a savura tot confortul posibil in avion.

Pasi de urmat:

1

Poarta haine confortabile: poarta trening sau imbracaminte sport pentru a te simti confortabil. Nu purta jeansi sau haine stramte deoarece acest lucru iti va restrictiona miscarile. Imbraca-te pe straturi, astfel incat sa poti da jos sau sa adaugi haine, in functie de schimbarile de temperatura. Nu te chinui sa fii la moda, insa incearca totusi sa arati bine.

2

Poarta incaltaminte confortabila: pune-ti in picioare o pereche de sosete moi. Daca mergi intr-un loc calduros, alege o pereche de balerini sau sandale pentru femei sau tenisi pentru barbati. Daca mergi catre zone reci, poarta cizme. Orice incaltaminte porti, ia cu tine o pereche de sosete pufoase in bagajul de mana.

3

Daca ti-e teama de zbor, citeste in continuare: e foarte putin probabil ca avionul sa se prabuseasca. Tine minte ca in medie, 114 persoane mor in accidente de masina, in fiecare zi. In medie, 92 persoane mor in fiecare an in accidente de avion. Acest lucru te va calma.

4

Ia cu tine un bagaj de mana adecvat: nu lua in aceasta geanta lucruri pe care nu le vei folosi pe timpul zborului, decat daca nu ai valiza. Asigura-te ca bagajul va incapea sub scaun sau in spatiul de depozitare de sus.

5

Distreaza-te: incarca-ti telefonul, iPod-ul, etc. Ia cu tine o carte, poate chiar una despre destinatia ta. In cazul in care calatoresti cu cineva, ia cu tine jocuri, precum un set de carti. Daca zbori in interes de serviciu, ia cu tine ceva de lucru si calculatorul, folosind astfel timpul. Ia cu tine intotdeauna cate ceva pe avion, caci plictiseala va face timpul sa treaca mai incet.

6

Ia o perna si patura: acest lucru in cazul in care spatiul iti permite. Acestea te vor ajuta sa adormi, daca planuiesti asta.

7

Incearca sa dormi: te va ajuta sa dormi in functie de fusul orar al tarii pe care o vizitezi, pentru a evita efectul diferentei de fus orar. Te vei simti mai energic cand ajungi.

8

Ia cu tine o geanta de provizii: verifica la compania aeriana cu care calatoresti, ce poti avea cu tine. Ai putea lua perie/pasta de dinti, sapun, bomboane mentolate, servetele, etc. De asemenea, daca esti femeie poti lua cateva produse feminine.

Sfaturi:

- Vorbeste cu pasagerii de langa tine. Totusi, daca observi ca ei nu doresc o conversatie, lasa-i in pace.

Atentie:

- Nu lua cu tine lucruri cu care nu ai voie in avion.
- Nu lua o sacosa prea grea – nu iti vei dori sa cari dupa tine 10 kilograme, asa-i?

Etichete: avion, haine, zbor, bagaj mana

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Avionul reprezinta o forma moderna de transport, utilizata din ce in ce mai frecvent pe intreg Mapamondul....
Ai zburat vreodata cu avionul? Daca da, probabil ca ai stat macar o data la geam. Iar...
Zborul confortabil cu avionul nu este o fita, ci o necesitate. Nu vrei, spre exemplu, sa tremuri...