Esti un om bun? Afla prin intermediul acestui test

Esti un om bun? Afla prin intermediul acestui test

Testele de personalitate sunt foarte multe, diverse, amuzante si pentru unii cel putin controversate. Daca esti fanul genului, astazi, ti-am pregatit un test simplu, simpatic si care iti va dezvalui cateva chestiuni despre Eul tau.

Tot ce trebuie sa faci este sa privesti imaginea de mai jos. Care triunghi te atrage mai mult, iti sare in ochi, asa cum spunem noi, romanii?

test personalitate triunghiuri

Te-ai hotarat? Acum sa vedem si explicatiile.

1. Primul triunghi. Esti un om harnic si care face totul ca la carte pentru a-si indeplini telurile. Perseverenta e principala ta trasatura de caracter. Pentru ca nu te lasi, poti starni si invidia celor din jur. Multi nu te vor considera un om bun, dar esti, cu siguranta, un model de determinare.

2. Al doilea triunghi. Daca ai ales acest triunghi, te incadrezi in categoria persoanelor sincere, autentice, directe. Pentru tine, adevarul e cea mai mare virtute. Oamenii din preajma te considera o persoana decenta si de incredere, tocmai datorita sinceritatii de care dai dovada in orice situatie. Chiar esti un om bun!

3. Al treilea triunghi. Esti o persoana intelectuala! Nimic din ceea ce nu poate fi explicat nu te convinge. Din aceasta cauza, uneori tinzi sa devii prea dur si sa ai pretentii exagerate de la cei din jur. Nu esti un om rau, ci doar un om cu principii puternice!

4. Al patrulea triunghi. Pasionala si determinata. Asa e persoana care a ales acest triunghi. Nu dai inapoi, indiferent cat de dificila ar fi situatia in care te afli! Nu-i lasi pe ceilalti sa te deturneze de la drumul tau. Ai putea parea inflexibil/a, dar asta e o problema doar pentru cei care nu te cunosc!

5. Al cincilea triunghi. Esti o persoana prietenoasa, sociabila! Ai calitati de lider, iar vocea ta se face auzita in orice grup. Naturaletea te ajuta in orice situatie. Desi te pricepi sa conduci, ai capacitatea sa si asculti. De aceea, ai prieteni buni, care te vor respecta si vor fi alaturi de tine mult si bine.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Majoritatea actiunilor noastre scot la iveala elemente despre personalitate si despre caracter. La fel se intampla si...
Modul in care percem o imagine, la prima vedere, poate spune foarte multe despre gandirea noastra. Iar...
Testele de personalitate sunt foarte multe, diverse, amuzante si pentru unii cel putin controversate. Daca esti fanul...