Spune-mi cum dormi, ca sa-ti spun cine esti! :)

Spune-mi cum dormi, ca sa-ti spun cine esti! :)

Oamenii de stiinta au aflat aproape totul despre comportamentul uman. Inclusiv, despre cel din timpul somnului. Mai exact, ne putem da seama ce fel de om esti, in functie de pozitia corpului tau in timp ce dormi.

In imaginea atasata materialului, ai 6 pozitii ale corpului din timpul somnului. Vezi in care te incadrezi( sau de care te apropii) si apoi urmareste explicatiile de mai jos.

1. Daca dormi intr-o parte cu picioarele indoite(in unghi de 45-50 grade) si cu genunchii aliniati, esti o persoana calma si de incredere. Nu ti-e teama de viitor si putine lucruri ti se pot reprosa. Zambesti chiar si in cele mai grele zile de iarna si te poti adapta cu usurinta la aproape orice schimbare ce apare in viata ta.

2. Somnul in pozitie fetala arata ca simti nevoia de a fi protejat, inteles, iubit. Prin aceasta ghemuire, incerci sa te rupi de problemele cotidiene. Domeniile de activitate ideale pentru tine sunt pictura, dansul sau scrisul.

3. Daca dormi pe burta cu picioarele si mainile departate de corp, atunci te-ai nascut sa fii lider. Esti impulsiv si iti place sa preiei initiativa. Nu agreezi surprizele, ci iti place sa planuiesti totul. Perseverenta si simtul responsabilitatii te ajuta, de obicei, in demersurile tale.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Somnul in timpul zilei ajuta la incarcarea bateriilor, sporind puterea de concentrare si imbunatatind memoria. Iata cum...
Ai, frecvent, insomnii? Te simti, zilnic, obosit si nu te mai poti concentra cum trebuie la serviciu?...
N-ai mai mancat de mult fast-food si dulciuri? Faci sport in mod regulat si tot nu scapi...