Accidente

Lista articolelor despre accidente pe AflaCum.ro

Articole despre accidente

Citeste cele mai noi articole despre accidente publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre accidente, pe AflaCum.ro!

Automatele alimentare pot fi extrem de periculoase, deoarece pot produce accidente cauzatoare de rani sau chiar de moarte.

Iata cum puteti evita accidentele cauzate de aceste masinarii:

Urmati instructiunile de pe automat si evitati sa va rezemati de acesta.

Mersul pe motocicleta poate fi o experienta ce da senzatie de libertate, insa este de asemenea un sport foarte periculos.

Motociclistii sunt vulnerabili in fata autoturismelor, asadar trebuie sa fie foarte prudenti. Iata cum pot fi evitate accidentele de motocicleta:

Urmati un curs de siguranta pentru motociclisti, mai ales daca sunteti incepatori sau daca nu ati mai mers de mult pe motocicleta.

Mersul pe motocicleta poate fi o experienta eliberatoare, dar este, totodata, un sport periculos.

Motociclistii sunt vulnerabili in fata celorlalte vehicole de pe sosea si trebuie sa fie foarte atenti.

Iata cum puteti evita accidentele de motocicleta:

Daca conduceti cu prudenta, puteti fi mereu in siguranta pe carosabil si chiar sa economisiti bani.

Iata cateva sfaturi, in acest sens:

Concentrati-va la drum si tineti ambele maini pe volan, in pozitia corecta (ora 12-ora 2). Soferii prudenti nu intreprind alte activitati (din care unele ilegale) in timpul condusului, cum ar fi:

Cui nu i s-a intamplat sa se friga in bucatarie sau in garaj si sa nu stie ce sa faca pentru a calma durerea intensa ce da navala? Cei care au incercat pe propria piele leacuri babesti pentru arsuri, s-au convins de ineficienta lor, asa ca iata cateva sfaturi utile pentru a vindeca mai usor astfel de accidente.

Cum se trateaza corect o arsura:

– Turnati imediat apa rece peste locul afectat.

Accidentele se pot intampla oriunde si oricand, dar prin insusirea catorva notiuni de prin ajutor, putem fi pregatiti pentru orice situatie, chiar si atunci cand leziunea nu este vizibila. Iata procedura pas cu pas in cazul unei fracturi inchise:

– Controlati sangerarea: asezati ranitul intr-un loc cat de cat confortabil pentru el, apoi ridicati zona lovita la aproximativ 25 de cm peste nivelul inimii (asta va reduce circulatia in acea regiune a corpului).

– Infasurati o bucata de panza in jurul zonei fracturate, dar nu foarte strans si aplicati presiune directa. Folositi o compresa rece, dar nu direct pe piele si doar in reprize de cate 5 minute cu 3 minute pauza.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.