Aerobic, cursuri de dans

Lista articolelor despre aerobic si cursuri de dans pe AflaCum.ro

Articole despre aerobic si cursuri de dans

Citeste cele mai noi articole despre aerobic si cursuri de dans publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre aerobic si cursuri de dans, pe AflaCum.ro!

Daca iti faci abonament la o sala de gimnastica, vrei sa vezi rezultate reale pentru arderea grasimilor.

In acest sens, exista doua tipuri de exercitii eficiente pe care le pot practica in sala de gimnastica: cardio si greutati. Vei avea nevoie sa-ti petreci timpul exersand ambele genuri de exercitii, cu un accent pe cardio, ca sa scapi de calorii.

A. Exercitiile cardio vor arde calorii si grasimi, in timp ce exercitiile de ridicare a greutatilor vor construi masa musculara, care va creste metabolismul. Acest lucru stimuleaza eliminarea grasimilor intr-un ritm mai rapid si ofera corpului tau un aspect mai tonifiat si o forma fizica de invidiat, cu conditia sa practici zilnic antrenamente.

Daca vrei sa-ti imbunatatesti sanatatea, sa arati si sa te simti minunat in acelasi timp, incearca sa faci exercitii aerobic.

Activitatea aerobica cuprinde exercitii care iti cresc ritmul cardiac la un nivel optim pentru varsta ta si mentin acest ritm pentru cate 20 minute. Activitatea aerobica poate insemna orice de la mersul rapid, dans, saritul cu coarda pana la fuga sau participarea la exercitii aerobice in sala de sport.

Beneficiile exercitiilor de aerobic sunt numeroase.  Acestea includ intarirea inimii si plamanilor, imbunatatirea capacitatii de a folosi oxigenul, reducerea ritmului cardiac in repaus (e vorba de pulsul tau, atunci cand nu faci sport) si scaderea tensiunii arteriale. Alte schimbari pozitive pe care le vei observa in timp includ o imbunatatire a nivelurilor de energie si rezistenta, un metabolism mai rapid si scaderea in greutate sau mentinerea greutatii. In plus, implicarea in activitati de aerobic regulate, te va ajuta la reducerea stresului si la imbunatatirea dispozitiei.

Daca doriti sa va imbunatatiti sanatatea cardiovasculara, intr-un mod cat mai usor, exercitiile de aerobic in apa va vor mari flexibilitatea, masa musculara si rezistenta, fara sa va afecteze incheieturile.

Exercitiile fizice in apa sunt diferite fata de cele obisnuite, deoarece apa opune o mai mare rezistenta decat aerul, lucru care face antrenamentul fizic mai solicitant. Nu trebuie sa stiti sa inotati, deoarece majoritatea exercitiilor se pot face in apa pana la piept, in apa putin adanca sau cu suport pe marginea piscinei.

Exista o larga varietate de exercitii in apa, din care puteti alege pentru antrenamentul de aerobic. Puteti sa va plimbati, sa faceti jogging sau pur si simplu sa inotati. Puteti incerca chiar si kickbox sau yoga in apa. Exista o serie de echipamente de flotabilitate de la centuri, pana la placi sau biciclete si steppere subacvatice.

Daca vrei sa iti imbunatatesti sanatatea in general si sa te simti bine in acelasi timp, incearca sa practice exercitii de aerobic.

Activitatea aerobica (dans, mers pe jos vioi, jogging, idicarea greutatilor sau ciclism) ajuta inima sa bata normal in functie de varsta si mentine acest ritm pentru cel putin 20 de minute. Beneficiile exercitiilor de aerobic sunt numeroase. Acestea intaresc inima si plamanii, imbunatatesc capacitatea dvs. de a folosi oxigenul si diminueaza tensiunea arteriala.

Alte schimbari pozitive vor fi resimtite pe parcurs si includ o imbunatatire a nivelului de energie si rezistenta fizica, un metabolism mai rapid si pierderea in greutate sau mentinerea greutatii corporale in limita parametrilor optimi. In plus, exercitiile de aerobic practicate regulat reduc stresul si imbunatatesc starea de spirit.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.