Exercitii cardiovasculare

Lista articolelor despre exercitii cardiovasculare pe AflaCum.ro

Articole despre exercitii cardiovasculare

Citeste cele mai noi articole despre exercitii cardiovasculare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre exercitii cardiovasculare, pe AflaCum.ro!

Daca doriti sa va imbunatatiti sanatatea cardiovasculara, intr-un mod cat mai usor, exercitiile de aerobic in apa va vor mari flexibilitatea, masa musculara si rezistenta, fara sa va afecteze incheieturile.

Exercitiile fizice in apa sunt diferite fata de cele obisnuite, deoarece apa opune o mai mare rezistenta decat aerul, lucru care face antrenamentul fizic mai solicitant. Nu trebuie sa stiti sa inotati, deoarece majoritatea exercitiilor se pot face in apa pana la piept, in apa putin adanca sau cu suport pe marginea piscinei.

Exista o larga varietate de exercitii in apa, din care puteti alege pentru antrenamentul de aerobic. Puteti sa va plimbati, sa faceti jogging sau pur si simplu sa inotati. Puteti incerca chiar si kickbox sau yoga in apa. Exista o serie de echipamente de flotabilitate de la centuri, pana la placi sau biciclete si steppere subacvatice.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.