Afaceri

Lista articolelor despre afaceri pe AflaCum.ro

Articole despre afaceri

Citeste cele mai noi articole despre afaceri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre afaceri, pe AflaCum.ro!

Exista o multime de avantaje cand esti propriul tau angajat, mai ales daca detesti sa primesti ordine de la altii sau sa stai la program minimum 8 ore. Sigur, nu e usor sa te descurci pe cont propriu. E nevoie de timp, de motivatie si de planuri bine puse la punct pentru a dezvolta o afacere.

Cei mai multi oameni necesita, in mod constant, supraveghere si indrumare pentru a fi capabili sa execute o sarcina in mod corespunzator. Din aceasta cauza, acesti oameni nu pot lucra pentru ei insisi, deoarece la un moment dat vor esua. Tu ai putea incerca sa iesi din multime! Ai nevoie de perseverenta, incredere si abilitati inncontinua crestere.

Ia in considerare hobby-urile si interesele.

Locurile de munca sedentare, care implica pozitia asezata in fata unui computer, timp de 5 zile pe saptamana  nu sunt numai obositoare, ci pot fi chiar periculoase pentru sanatate, cauzand boli cum ar fi obezitatea, colesterolul ridicat, boli de inima si chiar cancer.

Din fericire exista o serie de masuri ce pot fi luate, pentr a arde calorii la serviciu. Iata cateva sfaturi in acest sens:

Discutati despre afaceri din mers. Daca este posibil tineti sedintele in aer liber, in timp ce va plimbati. Asfel, veti arde calorii fara sa va neglijati serviciul.

Iata cateva sfaturi cu privire la ce trebuie sa faceti, pentru a fi femei de afaceri de succes:

Pregatiti-va pentru provocari specifice femeilor

- Informati-va cu privire la femei de afaceri de succes, cunoscute in  intreaga lume.
- Informati-va cu privire la femeile care au succes in domeniul vostru de activitate.
- Alegeti un domeniu de activitate cu putine femei.
- Creati-va un echilibru intre familie si serviciu.
- Treceti peste inegalitatea salariala.
- Aveti incredere in fortele proprii.
- Fiti puternice si treceti peste stereotipurile, care descriu femeile de afaceri ca fiind slabe si emotive.
- Invatati sa faceti fata criticilor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.