Angina pectorala

Lista articolelor despre angina pectorala pe AflaCum.ro

Articole despre angina pectorala

Citeste cele mai noi articole despre angina pectorala publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre angina pectorala, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Nitroglicerina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul crizelor de angina pectorala, tratamentul preventiv pe termen foarte scurt (sau precritic) al crizelor anginoase.

Compozitie: Comprimate continand 0,65 mg nitroglicerina.

Citeste prospectul medicamentului Iso-mack retard, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii, mod de administrare: Pentru profilaxia de durata a crizelor de angina pectorala, cate un comprimat de 20 sau 40 mg la intervale de 12 ore; pentru tratamentul insuficientei cardiace congestive (in asociatie cu diuretice si tonicardiace), cate un comprimat de 60 mg la intervale de 12 ore sau un comprimat de 120 mg o data/zi.

Compozitie

Citeste prospectul medicamentului  Diniter, capsule cu eliberare prelungita si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Profilaxia si trat. curativ al crizelor de angina pectorala, IC cronica, tratamentul cardiopatiei ischemice dureroase, sechele post-IMA, IMA recent cu insuficienta acuta ventriculara stanga, IC dreapta, rinite angiospastice, afectiuni ale vaselor periferice insotite de spasm.

Forma de prezentare:

Citeste prospectul medicamentului  Cordil, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Profilaxia si tratamentul de lunga durata al anginei pectorale.

Contraindicatii:

Baymycard este un medicament folosit in tratamentul anginei pectorale cronice stabile. si in tratamentul hipertensiunii arteriale.

Substanta activa: Nisoldipina. Antagonist de calciu. Comprimate filmate

Compozitie: Baymycard: 1 comprimat filmat contine 5 mg nisoldipina. Baymycard 10: 1 comprimat filmat contine 10 mg nisoldipina. Excipienti: amidon, celuloza microcristalina, lactoza, povidone (polivinilpirolidon), sodium lauril sulfat, stearat de magneziu, metilhidroxipropilceluloza, polietilen glicol 4000 (macrogol 4000), oxid de titan (E171/C.I.77891), oxid de fier rosu (E172).

Este important sa cunoasteti semnele unui atac de cord, simptomele tipice fiind: incapacitatea de a respira corespunzator, presiunea toracica si o durere intensa iradiata din piept.

Desi acestea sunt semnale de alarma, majoritatea atacurilor de cord nu sunt insotite de ele.

In schimb, persoanele in cauza pot resimti una sau mai multe din urmatoarele simptome:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.