Anorexie

Lista articolelor despre anorexie pe AflaCum.ro

Articole despre anorexie

Citeste cele mai noi articole despre anorexie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre anorexie, pe AflaCum.ro!

Multe doamne si domnisoare sunt dornice sa aiba corpuri de invidiat, trupuri ca de pe revista. Pentru a reusi, din pacate, fac, de multe ori, sacrificii uriase, unele chiar foarte periculoase. Dietele extreme si infometarea sunt in cap de lista, fiind responsabile, in cele mai multe cazuri, de anorexie.

Ruda anorexiei. Anorexia nu pare sa mai fie la moda. Aceasta boala extrem de periculoasa are, in schimb, un urmas pe masura. Anumiti oameni de stiinta au descoperit un nou fenomen social deloc sanatos - drunkorexia - infometare pentru a lasa loc consumului de alcool. Desi, oficial, nu exista aceasta tulburare alimentara, ea afecteaza, deja, o multime de tineri(mai ales de sex feminin).

Studiu alarmant. Circa 60% dintre studente prezinta, conform unui studiu, tendinte de drunkorexie. Trendul a fost favorizat si de industria agresiva construita in jurul dietelor de slabit. Multe dintre aceste tratamente contra kilogramelor in plus au la baza alcoolul. Explicatia? Acesta are un continut ridicat de calorii(o bere-197 calorii).

Indicatii: Este indicat ca un tonic in conditii de slabire a organismului, in anorexie, in convalescenta.

TONOTIL-N

Pulbere si solutie pentru solutie orala

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.