Antioxidant, ridiche neagra

Lista articolelor despre antioxidant si ridiche neagra pe AflaCum.ro

Articole despre antioxidant si ridiche neagra

Citeste cele mai noi articole despre antioxidant si ridiche neagra publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antioxidant si ridiche neagra, pe AflaCum.ro!

Despre beneficiile pe care le are ridichea neagra asupra organismului se pot scrie o multime de carti.

Dar, pe scurt, fiecare persoana trebuie sa stie cum sa profite de aceasta leguma iute, mai ales iarna cand virozele respiratorii ne dau batai de cap. Inca nu stii de ce este bine sa consumi iarna ridiche neagra? Atunci afla-i proprietatile si apoi beneficiaza de calitatile sale terapeutice.

Proprietati si beneficii:

Cel mai puternic antibiotic natural! Aceasta este titulatura primita, pe buna dreptate, de catre ridichea neagra. Continutul bogat de vitamine(A,B,C), calciu si magneziu transforma aceasta radacinoasa intr-un medicament natural foarte eficient.

Cine nu poate consuma ridiche neagra? Raspunsul e simplu: oricine poate consuma aceasta minunata radacinoasa! Totusi, pentru persoanele cu sensibilitate gastrica si pentru cele care sufera de hipotiroidism (insuficienta tiroidiana cronica) consumul trebuie sa fie prudent!

Beneficiile consumului de ridiche neagra:

Ridichea neagra este o leguma benefica pentru detoxifierea ficatului, dar si pentru tratarea racelilor si a gripei.

Tot ridichea neagra restabileste echilibrul chimic din creier si este un remediu natural impotrivra pietrelor de rinichi.

Bogata in potasiu si magneziu, ridichea neagra are proprietati diuretice, curata rinichii si vezica biliara de praf si amelioreaza durerea cauzata de prezenta pietrelor la nivelul rinichilor.

Ceaiul din frunze de afin contribuie la reglarea tranzitului intestinal, ajuta la mentinerea normala a glicemiei, sustine functia excretoare a rinichilor si este un puternic antioxidant.

Ingrediente: frunzele arbustului Vaccinium myrtillus L., fam. Ericaceae, care contin tanin, derivati flavonici, arbutozid, mirtilina, proantociani, acizi triterpenici, tiamina, saruri minerale.

Efect: hipogliceminat, astringent, antidiareic, diuretic, antiinflamator si antiseptic urinar.

Ceaiul de urzica la plic contribuie la detoxifierea organismului prin favorizarea diurezei, este suport pentru sanatatea articulatiilor si sustine vitalitatea organismului.

Ingrediente: urzica (Urticae herba)

Efect: antianemic, remineralizant, hemostatic (opreste sangerarile), antiinflamator, antidiareic, diuretic, hipoglicemiant.

Citeste prospectul medicamentului  Antioxidant Softgels, complex de antioxidanti si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Preventiv si curativ in boli cronice cardio-vasculare, cerebrale si degenerative, tulburari coronariene, arteroscleroze, cataracte, ciroze, neoplasme.

Intervine in ameliorarea simptomelor legate de varsta si intarzie procesul natural de imbatranire. Se recomanda persoanelor active, surmenate fizic sau intelectual, celor care lucreaza in medii poluate sau cu radiatii, fumatorilor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa