Antrenament fizic

Lista articolelor despre antrenament fizic pe AflaCum.ro

Articole despre antrenament fizic

Citeste cele mai noi articole despre antrenament fizic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antrenament fizic, pe AflaCum.ro!

Artrita este o boala care cauzeaza inflamarea articulatiilor, din cauza deteriorarii oaselor, odata cu inaintarea in varsta sau in urma unui accident. Exista 100 de tipuri de artrita, iar cauzele cele mai frecvente ale acestei afectiuni sunt: traumatismele, factorii genetici, afectiunile metabolice, infectiile si autoimunitatea.

Iata cateva exercitii fizice benefice pentru artrita:

In primul rand, cereti sfatul medicului in acest sens, care sa va prezinte tipurile de exercitii adecvate.

O viata activa si o nutritie sanatoasa in timpul zilei te ajuta sa fii sanatos si sa ai o stare generala mai buna. Nu e, insa, suficient. Obiceiurile nepotrivite din timpul serii iti pot afecta organismul, iar toate eforturile(exercitiile de fitness) de peste zi vor fi zadarnice.

Pentru a imbunatati starea de sanatate si a fortifica organismul, incearca sa te relaxezi, dupa o zi aglomerata. Mergi la culcare fara ganduri negre si lasa proastele obiceuri deoparte!  Te vei odihni mai bine si vei avea o stare mult mai buna a doua zi.

Pentru a scapa de obiceiurile nocive din timpul serii, e nevoie de o serie de masuri pe care ti le prezentam in continuare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.