Antrenament fizic, conditie fizica

Lista articolelor despre antrenament fizic si conditie fizica pe AflaCum.ro

Articole despre antrenament fizic si conditie fizica

Citeste cele mai noi articole despre antrenament fizic si conditie fizica publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antrenament fizic si conditie fizica, pe AflaCum.ro!

O viata activa si o nutritie sanatoasa in timpul zilei te ajuta sa fii sanatos si sa ai o stare generala mai buna. Nu e, insa, suficient. Obiceiurile nepotrivite din timpul serii iti pot afecta organismul, iar toate eforturile(exercitiile de fitness) de peste zi vor fi zadarnice.

Pentru a imbunatati starea de sanatate si a fortifica organismul, incearca sa te relaxezi, dupa o zi aglomerata. Mergi la culcare fara ganduri negre si lasa proastele obiceuri deoparte!  Te vei odihni mai bine si vei avea o stare mult mai buna a doua zi.

Pentru a scapa de obiceiurile nocive din timpul serii, e nevoie de o serie de masuri pe care ti le prezentam in continuare:

Orice om doreste sa fie sanatos atat din punct de vedere psihic cat si fizic. Pentru mentinerea sanatatii, insa, e nevoie de efort si putina vointa. Exercitiile fizice sau miscarea cotidiana sunt esentiale pentru sanatatea umana.

Sistemul Katsuzo. Istoric. Astazi, iti prezentam un sistem de insanatosire a organismului propus de un japonez, care s-a nascut cu multe probleme de sanatate. Este vorba de inginerul si antrenorul de Aikido Katsuzo Nishi. De mic, acesta era un copil foarte bolnavicios caruia nu I se dadeau mai mult de 20 ani. Dornic sa traiasca si cu o vointa de fier, Katsuzo a cautat metode de a-si imbunatati starea de sanatate. A citite multe carti, inclusiv tratate vechi despre medicina Estuluisi a Europei. Dupa multi ani si multe incercari, Katsuzo a elaborat un sistem propriu de insanatosire a organismului. Lucrarea sa a fost publicata in anul 1927, cand autorul avea 44 de ani.

Sistemul Katsuzo. Reguli si exercitii pentru un corp sanatos.

Artrita este o boala care cauzeaza inflamarea articulatiilor, din cauza deteriorarii oaselor, odata cu inaintarea in varsta sau in urma unui accident. Exista 100 de tipuri de artrita, iar cauzele cele mai frecvente ale acestei afectiuni sunt: traumatismele, factorii genetici, afectiunile metabolice, infectiile si autoimunitatea.

Iata cateva exercitii fizice benefice pentru artrita:

In primul rand, cereti sfatul medicului in acest sens, care sa va prezinte tipurile de exercitii adecvate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.