Aragaz

Lista articolelor despre aragaz pe AflaCum.ro

Articole despre aragaz

Citeste cele mai noi articole despre aragaz publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre aragaz, pe AflaCum.ro!

Oricata atentie ai oferi gatitului, aragazul se va murdari. Se intampla, mai ales, prin acumulare de grasime. Evident ca nu poti sta sa cureti aragazul, dupa fiecare sesiune de gatit. Murdaria si grasimile se intind peste tot, inclusiv pe butoanele de pornire. Si da! Ai ghicit! E o zona deloc usor de curatat!

Grasimea si murdaria de pe butoanele aragazului se aduna in timp. Nici nu observi, de multe ori! Iar cand o faci, te iei cu mainile de cap. Nu mai e nevoie de stres suplimentar! Exista metode simple de curatare a butoanelor de la aragaz.

Cu lamaie:

Mamaliga este un produs traditional taranesc, dar cand sunt atatea manacaruri care nu pot sa fie savurate la adevarata valoare fara celebra fiertura de malai de porumb, trebuie neaparat sa stim sa o pregatim si in bucatariile moderne. Si nici nu e greu deloc.

Ca ingrediente avem nevoie de malai de porumb, apa, putin ulei si sare (intre 300 si 500 de grame de faina de porumb la un 1 litru de apa, in functie de consistenta pe care dorim sa o aiba mamaliga, si sare dupa gust).

Mod de preparare:

– Se pune apa cu sarea si uleiul intr-un vas la fiert

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.