Atac cord

Lista articolelor despre atac cord pe AflaCum.ro

Articole despre atac cord

Citeste cele mai noi articole despre atac cord publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre atac cord, pe AflaCum.ro!

Un atac de panica si un atac de cord au simptome asemanatoare, cum ar fi durere puternica in piept, transpiratie, senzatie de intepatura, respiratie sacadata si greata. Faptul ca un atac de cord poate induce panica nu face decat sa creeze confuzie printre oamenii obsinuiti. Totusi, in ciuda asemanarii aparente, exista diferente intre un atac de cord si unul de panica!

Cum sa recunosti un atac de cord:

- durerea apare, de obicei, in mijlocul pieptului si se poate intinde de-a lungul bratului stang si in zona spatelui.

Organismul uman are nevoie de colesterol, pentru o buna functionare.

Acesta elibereaza hormoni, cuprinde o mare parte din creier si creeaza un strat protector pentru celulele corpului. Insa, prea mult colesterol poate creste pericolul unui atac de cord. Lipoproteinele cu densitate redusa sunt cunoscute si sub denumirea de colesterol rau. Daca stiti cum se pot reduce valorile acestuia, veti putea fi mai sanatosi pe termen lung.

Reduceti colesterolul rau din alimentatie

Este important sa cunoasteti semnele unui atac de cord, simptomele tipice fiind: incapacitatea de a respira corespunzator, presiunea toracica si o durere intensa iradiata din piept.

Desi acestea sunt semnale de alarma, majoritatea atacurilor de cord nu sunt insotite de ele.

In schimb, persoanele in cauza pot resimti una sau mai multe din urmatoarele simptome:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.