Atractie barbati

Lista articolelor despre atractie barbati pe AflaCum.ro

Articole despre atractie barbati

Citeste cele mai noi articole despre atractie barbati publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre atractie barbati, pe AflaCum.ro!

Barbatii prefera femeile mai scunde decat ei. Cu toate acestea, barbatii adora sa vada femei pe tocuri. Atata vreme cat inaltimea femeii, indiferent de pantofii pe care-i poarta, nu o depaseste pe a sa, un barbat nu va avea absolut nicio problema!

Pantofii cu tocuri foarte inalte au fost numiti Spike, o porecla cu conotatie sexuala. Mai exact, femeia care poarta astfel de pantofi face o invitatie la sex barbatului! Dar chiar creste tocul inalt atractivitatea unei femei? Iata ce au descoperit cativa cercetatori francezi!

Fata si tocurile. O domnisoara de 19 ani a fost pusa in fata unui magazin. Purta o fusta neagra si bluza alba, sacou negru si pantofi din piele neagra. Singura diferenta a fost ca ea purtat, pe rand, pantofi cu toc-plat, mediu sau inalt. Mai multi barbati singuri, ce pareau de varste cuprinse intre 25 si 50 ani, au fost abordati de fata cu privire la participarea lor la un studiu de gen. 90 barbati au fost chestionati. Femeia a schimbat pantofii dupa fiecare 10. S-a urmarit astfel legatura dintre marimea tocurilor si sfera de interes a barbatilor. Rezultatele au fost urmatoarele:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.