Atractie

Lista articolelor despre atractie pe AflaCum.ro

Articole despre atractie

Citeste cele mai noi articole despre atractie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre atractie, pe AflaCum.ro!

Orice om flirteaza, la un moment dat. O fac, frecvent, persoanele singure. Nici cei aflati in relatii nu ocolosesc, insa, acest comportament. De ce simtim nevoia sa flirtam? In principal, datorita atractiei sexuale. Oamenii de stiinta au analizat flirtul si tot ce implica acesta, ajungand la concluzia ca exista mai multe tipuri de flirt. Iata care sunt acestea.

1. Flirtul jucaus. Cel mai frecvent tip de flirt. Oamenii il considera un fel de joc. Cum spuneam si mai sus, nici oamenii care se afla itr-o relatie nu trec peste acest flirt. Unii vor doar sa se distreze, sa se amuze, altii urmaresc sa-si insele partenerii/ele de viata...

2. Flirtul politicos. Acesta n-are nicio legatura cu atractia fizica. E doar o varianta formala si distanta.

Faptul ca arati aproape tot ce ai, nu te va face mai atragatoare pentru un barbat.

Chiar daca spui glume porcoase nu te va ajuta. A atrage un barbat e o arta a carei maiestrie au pierdut-o multe femei. Trebuie pusa te pui la punct cu grija, daca nu vrei sa arati ca o femeie de joasa speta, care se straduieste prea mult.

Sfaturile de mai jos reprezinta metode adecvate pentru a deveni mai atractiva:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.