Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Lista articolelor despre Attention Deficit Hyperactivity Disorder pe AflaCum.ro

Articole despre Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Citeste cele mai noi articole despre Attention Deficit Hyperactivity Disorder publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre Attention Deficit Hyperactivity Disorder, pe AflaCum.ro!

Pentru un adult cu ADHD, mentinerea unui ritm lent si constant este o adevarata provocare. In mintea unei persoane care sufera de o anumita forma de ADHD, exista o multime de lucruri ce trebuie facute, dar putin timp la dispozitie! Acest fenomen impovareaza creierul si poate duce la epuizare. Asadar, trebuie sa incerci sa incetinesti efectiv creierul si sa faci lucrurile rand pe rand. Iata un ghid care, cu siguranta, te poate ajuta atat daca esti suferind de AHDH, cat si daca ai grija de o persoana care sufera de aceasta afectiune.

INCETINIREA INSTANTANEE A CREIERULUI:

1. Pune stop. Cand simti ca totul se accelereaza, opreste tot ceea ce faci. Lasa gadgeturile si orice alt aparat electronic deoparte. Daca este necesar, mergi intr-o alta camera sau intr-un loc linistit din apropiere. Respira adanc si lent . Inchide ochii. Intinde gatul, spatele, bratele si picioarele. Incearca sa te relaxezi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.