Autoturism

Lista articolelor despre autoturism pe AflaCum.ro

Articole despre autoturism

Citeste cele mai noi articole despre autoturism publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre autoturism, pe AflaCum.ro!

Zgarieturile de pe masina sunt inestetice si repararea lor poate fi destul de costisitoare, mai ales daca acestea sunt in profunzime, deoarece uneori trebuie vopsita o portiune destul de mare sau chiar intreaga masina.

Daca nu doriti sa cheltuiti multi bani pe un spray sau pe un marker special cu vopsea pentru repararea zgarieturilor de pe masina, puteti opta pentru un remediu rapid si ieftin, cum ar fi dizolvantul de oja, fara acetona, pentru a nu indeparta luciul vopselei.

Tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati putin dizolvant de oja pe un buretel sau pe un betisor pentru urechi si sa-l treceti pe de-asupra zgarieturilor de pe masina si acestea vor disparea ca prin minune.

1. Lubrifiati centura de siguranta, cu ajutorul unui spray de lustruire pentru bord, daca aceasta tinde sa atarne pe langa scaun si sa se prinda in usa, atunci cand incercati sa o inchideti.

2. Folositi o rola de banda adeziva pe post de suport de cana, pentru a evita momentele neplacute, in care nu aveti unde sa va puneti paharul cu cafea la pachet.

3. Curatati praful din grila de ventilatie, in mod frecvent, cu ajutorul unei periute cu burete, pentru a purifica aerul din masina.

Oamenii au devenit din ce in ce mai interesati de a obtine un consum bun de combustibil, din cauza pretului in continua crestere a acestuia.

Iata cateva sfaturi in acest sens: 

Puneti-va la punct autoturismul, verificand si regland in mod regulat presiunea in pneuri, folosind ulei sintetic si inlocuind filtrele, reusind astfel sa creati conditii optime de reducere a consumului de combustibil.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.