Remediu rapid pentru zgarieturile de pe masina

Remediu rapid pentru zgarieturile de pe masina

Zgarieturile de pe masina sunt inestetice si repararea lor poate fi destul de costisitoare, mai ales daca acestea sunt in profunzime, deoarece uneori trebuie vopsita o portiune destul de mare sau chiar intreaga masina.

Daca nu doriti sa cheltuiti multi bani pe un spray sau pe un marker special cu vopsea pentru repararea zgarieturilor de pe masina, puteti opta pentru un remediu rapid si ieftin, cum ar fi dizolvantul de oja, fara acetona, pentru a nu indeparta luciul vopselei.

Tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati putin dizolvant de oja pe un buretel sau pe un betisor pentru urechi si sa-l treceti pe de-asupra zgarieturilor de pe masina si acestea vor disparea ca prin minune.

Pentru a evita pe viitor zgarieturile de pe masina, aplicati un tratament de lustruire cu ceara, parcati-o intr-o zona sigura, departe de locurile de joaca pentru copii si nu imprumutati masina unui sofer neexperimentat sau nu lasati pe altcineva sa o conduca.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Caroseria masinii tale va avea de suferit, la un moment dat, chiar daca esti cel mai atent...
Utilizarea constanta a masinii produce cheltuieli semnificative, mai ales pentru combustibil. In plus, exista o legatura directa...
Masina ta ascunde multe mistere, indiferent daca esti sofer cu experienta sau unul incepator. Practic, multe dintre...