Bicicleta

Lista articolelor despre bicicleta pe AflaCum.ro

Articole despre bicicleta

Citeste cele mai noi articole despre bicicleta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre bicicleta, pe AflaCum.ro!

Pentru a va putea plimba comod si in siguranta cu bicileta, trebuie sa-i reglati saua, in mod corespunzator, dupa cum urmeaza:

Inaltimea corespunzatoare pentru a pozitiona o sa de bicicleta este aceea care va permite sa va tineti soldurile stabile, fara a va forta sa ajungeti la pedale si genunchii usor indoiti.  

Fiecare bicicleta dispune de un sistem sub sa, care permite reglarea acesteia.

Desi unele biciclete sunt fabricate din titan, granit sau aluminiu, multe persoane le prefera pe cele fabricate din otel, insa bicicletele facute din acest metal, pot rugini.

Iata, insa, cum puteti preveni ruginirea cadrului bicicletei:

- Dezasamblati bicicleta, pentru a avea acces la fiecare parte din cadru. Puneti bicicleta intr-un suport sau sprijiniti-o de o bara, legand-o de punctul de sprijin. Scoateti franele, pinioanele, saua si furca.

Dupa cum se zice, exista mai multe solutii pentru o problema.

Aceasta se aplica si pentru curatarea si intretinerea lantului de bicicleta. Ai putea cumpara acele seturi scumpe de curatare sau ai putea folosi materiale ieftine si usor de gasit, care au aproape acelasi rezultat, la doar un sfert din pret.

Prima data, fa rost de toate uneltele necesare pentru curatarea si intretinerea lantului de bicicleta:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.