Blugi moda

Lista articolelor despre blugi moda pe AflaCum.ro

Articole despre blugi moda

Citeste cele mai noi articole despre blugi moda publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre blugi moda, pe AflaCum.ro!

Levi Strauss a inventat blugii in 1871. Din acel moment, acest articol vestimentar a trecut prin multe transformari, devenind o parte integranta din viata celor mai multi oameni. Am putea sa pariem ca si tu, chiar daca nu esti un fan al blugilor,  ai in dulap macar 2-3 perechi de blugi. Porti, insa, acesti pantaloni asa cum trebuie? Stii sa-i alegi, sa-i asortezi? Daca nu esti prea sigura, ar trebui sa citesti acest articol.

Femei. Greseli de purtare a blugilor:

Tinuta Denim intr-o singura culoare. Tinutele in stil total denim au revenit in prim-plan. Asadar, poti purta o camasa din aceasta gama , alaturi de blugii preferati. Nu pica , insa, in greseala de a asorta culorile celor doua piese vestimentare! Ale diferite nuante. Acestea vor crea acel contrast interesant, dezvaluind un look mai interesant, mai luminos si mai complex.

Blugii sunt o piesa vestimentara de baza in orice sezon. Practici, acesti pantaloni ofera si un aer aparte, daca sunt purtati de cine trebuie, cand trebuie. Si daca mai crezi ca blugii sunt toti la fel, te contrazicem :) Au aparut, deja, noile tendinte pentru sezonul primavara-vara.

Ce blugi se poarta in acest sezon primavara-vara:

Capri. Acest nume face referire la o lungime mai scurta, undeva intre jumatatea gambei si sub genunchi. Acest tip de blugi este potrivit in seoznul cald si merge pe cam orice silueta. Iar glezna se vede, ceea ce ofera un plus de feminitate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.