Boli ascunse, boli diagnostic

Lista articolelor despre boli ascunse si boli diagnostic pe AflaCum.ro

Articole despre boli ascunse si boli diagnostic

Citeste cele mai noi articole despre boli ascunse si boli diagnostic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre boli ascunse si boli diagnostic, pe AflaCum.ro!

Organismul este creat astfel incat sa ne ofere semne atunci cand se deregleaza. Mai exact, o boala vine, de obicei, cu simptome clare. Am spus, de obicei, deoarece in cazul anumitor afectiuni, simptomele sunt vagi sau lipsesc, iar diagnosticarea se face, atfel, destul de dificil.

6 boli greu de diagnosticat:

Boala Lyme este provocata de muscatura unei capuse infectate. Imediat dupa muscatura, pe piele ar trebui sa apara o eruptie specifica. Din nefericire, nu se intampla intotdeauna. Daca ai fost muscat de o capusa, mergi la medic! Mai ales, daca in cateva zeci de minute apar simptome precum febra, oboseala si dureri musculare. Spune-i medicului ce ai patit! Altfel, s-ar putea sa confunde simptomele cu cele ale unei gripe. Iar un tratament antigripal nu invinge boala Lyme. Aceasta poate deveni destul de repede cronica, devenind foarte dificil de vindecat!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.